Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση υποψήφιου Δήμαρχου Ζηρού με την Λαϊκή Συσπείρωση.



Η Λαϊκή Συσπείρωση ανακοινώνει ότι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιό της για υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ζηρού θα είναι ο Μενέλαος Γείτονας.
Ο Μενέλαος Γείτονας γεννήθηκε στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας και μένει μόνιμα στη Φιλιππιάδα. Είναι 55 χρονών, παντρεμένος με την καθηγήτρια Αγγλικών Φρόσω Ζήκου και έχουν δύο παιδιά. Εργάζεται στην Άρτα ως καθηγητής στο ΕΠΑΛ. Έχει πτυχίο Μηχανολογίας και οικονομικών, ενώ έχει ειδίκευση στο Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Άρτας το 2007 και το 2009. Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Άρτας και Γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλα τα λαϊκά στρώματα του Δήμου Ζηρού να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης το οποίο είναι το μόνο που αντιστέκεται με συνέπεια στην πολιτική των χαρατσιών στους δημότες, στις ιδιωτικοποιήσεις των κοινωνικών παροχών, στην κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων όπως επιβάλει η ΕΕ. Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μοναδική παράταξη που βρίσκεται δίπλα στον εργαζόμενο, το μικρό – φτωχό αγρότη, δίπλα στα συμφέροντα του λαού και της εργατικής τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: