Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια σύσκεψη εργασίας της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Πρέβεζας, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Βασιλείου


Πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια σύσκεψη εργασίας της νέας δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Βασιλείου.
Όπως είναι γνωστό στην νέα παράταξη μετέχουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της παράταξης "Δημόσιος Χώρος" και άλλοι Πρεβεζάνοι που συνυπέγραψαν την Διακήρυξη Αρχών.Η παράταξη είναι ανοιχτή και καλεί όσους πολίτες συμφωνούν, αλλά και όσους θέλουν να διατυπώσουν τις προτάσεις τους,να συνταχθούν μαζί της. 

Στη σύσκεψη προτάθηκε το οργανόγραμμα της παράταξης και στελεχώθηκαν η Οργανωτική Επιτροπή, η Επιτροπή Προγράμματος,η Επιτροπή Υποψηφιοτήτων, το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας, η Οικονομική Επιτροπή, το Νομικό Επιτελείο, καθώς και επταμελής Συντονιστική Γραμματεία. Όλες οι επιτροπές είναι ανοιχτές και σε νέες διαθεσιμότητες.


Κατά την συζήτηση που επακολούθησε έγιναν προτάσεις για την ονομασία της παράταξης για την οποία θα υπάρξει σύντομα απόφαση. Προτάσεις έγιναν και για τις πρώτες επαφές και συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει η παράταξη με φορείς της Πρέβεζας, του Λούρου,του Καναλίου και των άλλων χωριών.

Το κλιμα που επικράτησε ήταν ενωτικό και δημιουργικό με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση της προεκλογικής καμπάνιας, ώστε η παράταξη να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου. 

Πρέβεζα 27/2/2014 

Το Γραφείο Τύπου της παράταξης
www.romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: