Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

'Ήλθε στην Πρέβεζα, είδε, πέρασε απαρατήρητος και απήλθε ο Πρόεδρος του ΕΟΤ

Ήλθε, είδε και απήλθε ο Πρόεδρος του ΕΟΤ

Απαρατήρητος πέρασε ο πρόεδρος του ΕΟΤ κατά τη διήμερη παραμονή του στην Πρέβεζα κι εκεί που περιμέναμε ότι θα μας διαφωτίσει για το θαλάσσιο τουρισμό αλλά και για το τι ακριβώς γίνεται στην Κυανή Ακτή, ουσιαστικά ακούσαμε τη φωνή του για τέσσερα λεπτά κατά τη διάρκεια της Ημερίδας του Σαββάτου.

Αμέσως μετά το τέλος της ημερίδας ο κ. Πάλης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πρέβεζας επισκέφθηκε το έργο ανάπλασης που εκτελεί ο ΕΟΤ στον Παντοκράτορα. Ο κ. Μπαΐλης επεσήμανε προς τον κ. Πάλη τις παρατηρήσεις που υπάρχουν σχετικά με την τοποθέτηση των φοινικόδεντρων και άλλες υπό αμφισβήτηση παρεμβάσεις στον χώρο.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΤ αναγνώρισε ότι έχουν βάση και συμφωνήθηκε η αποστολή εγγράφου προκειμένου να δρομολογηθούν οι αλλαγές που προτείνει ο Δήμος αλλά έχουν επισημάνει και οι φορείς εδώ και πολύ καιρό αλλά και με υπόμνημα που παρέδωσαν στον πρόεδρο του ΕΟΤ το περασμένο Σάββατο.

kuanh anaplash

Φορείς, Σύλλογοι και τα ΜΜΕ της Πρέβεζας εδώ και μήνες επισημαίνουν τις αστοχίες που γίνονται στην Κυανή Ακτή, ωστόσο όπως φαίνεται έπρεπε να βρεθεί ο Πρόεδρος του ΕΟΤ στην Πρέβεζα για να ...αμφισβητήσουμε με επίσημο τρόπο το έργο, το οποίο όπως πάει θα έχει ολοκληρωθεί πριν καν το αντιληφθεί ο δήμος, ο οποίος είχε την επίβλεψη αλλά όχι την κατασκευή του έργου.
Αλήθεια από την ανάδοχο εταιρεία θα αναζητηθούν ευθύνες για την καθυστέρηση αλλά και για το τι τελικά θα υλοποιηθεί; Το γεγονός ότι οι εργασίες στον υποτιθέμενο ποδηλατόδρομο στην Κυανή Ακτή ξεκίνησαν από την ανάδοχο εταιρεία με βιαστικό και άναρχο τρόπο αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η επίσκεψη του κ. Πάλη στην Πρέβεζα, προφανώς δεν προκάλεσε εντύπωση σε κανέναν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: