Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Το Margarona Royal Hotel, στην προσπάθειά του να αναδείξει την Πρέβεζα, προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Απόκριες 2014 στην Πρέβεζα».


Το Margarona Royal Hotel, στην προσπάθειά του να αναδείξει την όμορφη Πρέβεζα, προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Απόκριες 2014 στην Πρέβεζα».

Ντυθείτε!! Ξεχυθείτε στους δρόμους της Πρέβεζας και απαθανατίστε τις ομορφιές της πόλης και τις εορταστικές εκδηλώσεις την περίοδο του Καρναβαλιού. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή που έχει φωτογραφικό φακό (φωτογραφική μηχανή, smartphone, tablet κτλ).

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό με μία μόνο (1) φωτογραφία.

Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας, οι οποίες να είναι μέσα στο θέμα του διαγωνισμού, στο ειδικό παράθυρο "Photo Contest " 


Οι Νικητές του Διαγωνισμού θα επιλεγούν από τον Διοργανωτή του Διαγωνισμού (Amalia Hotels). Ο αριθμός των Likes στην φωτογραφία σας θα αυξήσει τις πιθανότητες να επιλεγεί!! Καλέστε λοιπόν τους φίλους σας να κάνουν "like" στην φωτογραφία σας.

Βραβεία: 

Πρώτο βραβείο: Μία (1) Δωρεάν διανυκτέρευση 2 ατόμων με Ημιδιατροφή σε ένα από τα ξενοδοχεία το Ομίλου AMALIA (πλην του ξενοδοχείου της Αθήνας).*

Δεύτερο βραβείο: Μία (1) Δωρεάν διανυκτέρευση 2 ατόμων με Πρωινό σε ένα από τα ξενοδοχεία το Ομίλου AMALIA (πλην του ξενοδοχείου της Αθήνας).*

*η διανυκτέρευση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός έξι (6) μηνών. Η διάρκεια των έξι μηνών ξεκινάει από την ημέρα ανακοίνωσης των νικητών.

Έναρξη Διαγωνισμού: Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 00:00
Λήξη Διαγωνισμού : Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014 και ώρα 23:59 

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού θα βγουν την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014.


Οι νικητές θα ειδοποιηθούν από τον διοργανωτή και στην συνέχεια θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους στο Facebook στην σελίδα του διοργανωτή.

Το Margarona Royal Hotel για την περίοδο διεξαγωγής του διαγωνισμού (16/2/2014 έως 3/3/2014) δημιούργησε για εσάς μία ειδική προσφορά. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε για περαιτέρω πληροφορίες.http://www.margaronaroyal.gr/10-ks

www.prevezabest.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: