Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

«Ερωτηματικό» για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Πρέβεζας. Προβάδισμα του δικηγόρου Δημήτρη Κωνή, που στο παρελθόν έχει διατελέσει νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος...Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, που θα πλαισιώσει την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, βρίσκονται στο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών διαδικασιών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα, προτάθηκαν αρκετά ονόματα υποψηφίων. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει από την Ο.Μ. του κόμματος στην περιοχή μας η τελική εισήγηση στην κα Γεροβασίλη. Εφόσον δεν κάνει αποδεκτή την εισήγηση η υποψήφια Περιφερειάρχης με το ΣΥΡΙΖΑ, τότε τα κεντρικά της Κουμουνδούρου θα δώσουν την τελική λύση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, προτάθηκε, και έχει σοβαρές πιθανότητες να επιλεγεί τελικώς, ο Δημήτρης Κωνής, που πρόσφατα επανεξελέγη στο ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας, όπου έχει διατελέσει και Πρόεδρος του, είναι  Πρόεδρος του ΔΣ της ομάδας μπάσκετ της Νικόπολης Πρέβεζας και έχει διατελέσει κατά το παρελθόν Νομαρχιακός Σύμβουλος, κατά την πρώτη περίοδο εφαρμογής της εκλεγμένης νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, αλλά και Δημοτικός  Σύμβουλος στο Δήμο Πρέβεζας.


Παράλληλα προτάθηκαν κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών διαδικασιών, ο Ηλίας Χάιδας, ο Νίκος Λιβιεράτος, ο Δημήτρης Αλμπάντης, ο Γιάννης Κορωναίος, ο Δημήτρης Τάγκας, ο Σπύρος Βελέντζας, ενώ προτάθηκε και το όνομα του Λαοκράτη Βάσση.

Στο μεταξύ, σήμερα, Τετάρτη, 26/2/2014 και ώρα 18.00 στη Λαϊκή Αγορά, συγκαλείται η νεοϋδριθείσα δημοτική παράταξη Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Βασιλείου, με κύριο θέμα την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα και την στελέχωση των επιτροπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: