Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κορυφώνεται η αγωνία στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας. Αναμένεται η απόφαση του εφετείου Ιωαννίνων.

Προς λουκέτο η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας;

Κορυφώνεται η αγωνία στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας καθώς αναμένεται η απόφαση του εφετείου Ιωαννίνων μετά από προσφυγή της διοίκησης κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας, να απορρίψει το σχέδιο αναδιοργάνωσης της ΕΑΣ.

 Η άλλοτε κραταιά Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών βρίσκεται ένα βήμα πριν το λουκέτο με ότι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής. Σε περίπτωση που η έφεση γίνει δεκτή από το εφετείο το σχέδιο αναδιοργάνωσης θα ακολουθηθεί, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα ισχύσει η πτώχευση. 

Η δραματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η μεγάλη συνεταιριστική οργάνωση του νομού μας, είχε ως αποτέλεσμα και την μακροχρόνια καθυστέρηση δεδουλευμένων προς εργαζόμενους και οι περισσότεροι αγρότες και κτηνοτρόφοι που είχαν συναλλαγές με την ΕΑΣ αναγνωρίζουν το δίκαιο των αιτημάτων τους. 
























Ταυτόχρονα όμως θέτουν το ερώτημα ποιόν θα ωφελήσει το κλείσιμο της ΕΑΣ Πρέβεζας και  αναφέρουν μήπως τελικά το σχέδιο αναδιοργάνωσης, δώσει λύση και μέλλον στην Ένωσης Πρέβεζας, που πριν μερικά χρόνια είχε εξαιρετική πορεία.

Δημοτικό Ραδιόφωνο Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: