Και η Ελένη Μενεγάκη εάν αποφασίσει να κατέβει στην πολιτική με Το Κόμμα του (πάντα όρθιου) Λούτσου, θα σαρώσει στις εκλογές μια και όλες οι ταλαίπωρες νοικοκυρές που έχουν παντρευτεί χαιβάνια θα ψήφιζαν δαγκωτό Μενεγάκη. 


15% θα έπαιρνε με την πρώτη η Ελενίτσα, άσε που θα την στήριζαν με μανία καναλάρχες όπως ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού, ο Βρυώνης, ο Κόκκαλης στους οποίους η Ελενίτσα έχει δώσει το είναι της-γαμώ την κυλότα μου.
Στο κόμμα του Χατζηνικολάου δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καλόβλεπαν και την παρουσία του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος είναι ο μόνος που γνωρίζει σε βάθος Ασφαλιστικό-Εργασιακό-Συνταξιοδοτικό.
-Νίκο, βγες μπροστά και θα τσι πετάξουμε τα μάτια έξω. Ακουμε που σου λέω. Θα πουλήσω και 20 στρέμματα περγαμόντα στη Κεφαλλονιά για να σε στηρίξω...
παροτρύνει ο Γιώργης Κουρής τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ως γνωστό ο Χατζηνικολάου είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο Μειμαράκη-Καρούζου-Ρεβέκκα Σκαφτούρου και είχαν γίνει μπίλιες.
Μόνο που ο Σαμαράς, που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, τοποθέτησε τον Μειμαράκη αχυράθρωπο-αρχηγό με την ελπίδα να επιστρέψει ο ίδιος δικαιωμένος-για τέτοιο μπουρδελοκόμμα μιλάμε η Νέα Δημοκρατία.
(Μείνετε συντονισμένοι στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι", το μεγαλύτερο ανεξάρτητο ηλεκτρονικό περιοδικό της χώρας που δεν αγοράζει επισκεψιμότητες με μαιμού πλατφόρμες ώστε να εμφανίζεται, με πέτσινο τρόπο, στις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας που είναι "αγορασμένες" από σεσημασμένα λαμόγια του χώρου-τα καλύτερα έρχονται...)