Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Συσπείρωση στο χώρο της ΝΔ Πρέβεζας. Έτοιμη σχεδόν η λίστα των υποψηφίων


Συσπείρωση παρατηρείται όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος. Άνθρωποι που παραδοσιακά ανήκαν  στο χώρο της δεξιάς και κεντροδεξιάς αλλά και αρκετοί της νέας γενιάς που είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στην μεγάλη γαλάζια Παράταξη, καθώς όπως υποστηρίζουν, είναι η μόνη δύναμη η οποία μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Χώρα και η Κοινωνία.

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας την Τετάρτη το απόγευμα συμμετείχαν η Επιτροπή Αγώνα της ΝΟΔΕ, Βουλευτές, μέλη της ΝΔ, Παραγωγικοί Φορείς κ.α.
Ο ένας εκ των τεσσάρων υποψηφίων στις προηγούμενες Εθνικές Εκλογές του Ιανουαρίου, ο Θωμάς Πεπόνης εκδήλωσε την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου και ζήτησε να αντικατασταθεί.
Για τους υπόλοιπους τρεις της λίστας δεν προέκυψε κάποια αλλαγή και παραμένουν,  επικεφαλής του Ψηφοδελτίου ο Στέργιος Γιαννάκης και ακολουθούν ο Δημ. Γιολδάσης και η Μαρία Κατσικοβόρδου, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί και ο τέταρτος υποψήφιος που θα «κλείσει» το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Πρέβεζας.
Για το πρόσωπο του τέταρτου υποψηφίου γίνονται προτάσεις και συζητήσεις εάν θα προέρχεται ή όχι από άλλο Δήμο του Νομού Πρέβεζας ή από τον χώρο της ΝΟΔΕ, χωρίς όμως να διαπιστώνονται διαφωνίες αλλά ομαλά θα αποφασιστεί από κοινού η όποια επιλογή.
Την επόμενη εβδομάδα μάλιστα θα βρεθεί στην Πρέβεζα Κλιμάκιο της ΝΔ από τους Θ. Μπούρα και Στέφανο Γκίκα  οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την περιοχή μας και θα συναντηθούν με Φορείς αλλά και θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στους Δήμους του Νομού.
Αξίζει να σημειωθεί πως την προεκλογική περίοδο θα πραγματοποιηθούν τελικά τρεις ομιλίες των υποψηφίων της ΝΔ όπως συνηθίζεται, μία σε κάθε Δήμο. Ήδη η ΝΟΔΕ έχει βρει τους χώρους που θα πραγματοποιηθούν οι προεκλογικές ομιλίες των υποψηφίων, ενώ έχουν οριστεί και οι ημερομηνίες αρχής γενομένης την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: