Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Μεγάλο ενδιαφέρον και παράταση εγγραφών για τον «3ο ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνα Δρόμου

Μεγάλο ενδιαφέρον και παράταση εγγραφών για τον «3ο ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνα Δρόμου

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος οι εγγραφές για τον «3ο ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνα Δρόμου παρατείνονται μέχρι και το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, στις 12:00. Ο εν λόγω αγώνας είναι απόστασης 10 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, στις 19:15.


aktia

Το φετινό όριο εγγραφών για τον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων είναι οι 300 εγγραφές, ενώ προς το παρόν οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 200. Για τους μαθητικούς αγώνες δεν υπάρχει όριο εγγραφών. Όσοι εγγραφούν μετά τις 25 Αυγούστου 2015, που ήταν η αρχική καταληκτική ημερομηνία εγγραφών, θα έχουν όλες τις παροχές του αγώνα, εκτός της αναγραφής του ονόματός τους στον αριθμό συμμετοχής. Μια εγγραφή θεωρείται ολοκληρωμένη μετά την καταβολή του κόστους συμμετοχής.
Η γραμματεία των αγώνων θα λειτουργήσει στο ισόγειο του Δημαρχείου Πρέβεζας (πλευρά λιμανιού) την Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015, από τις 14:00 έως τις 22:30 και το Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015, από τις 9:00 έως τις 21:00. Στην γραμματεία οι αθλητές θα μπορούν να παραλαμβάνουν τους αριθμούς τους και άλλο ενημερωτικό υλικό. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του αριθμού είναι η ολοκλήρωση της εγγραφής. Για τη διευκόλυνση των αθλητών θα υπάρχει η δυνατότητα καταβολής του κόστους συμμετοχής στη γραμματεία μέχρι και το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, στις 12:00.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον «3ο ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνα Δρόμου θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους η κα Σοφία Ρήγα και ο κος Μιχάλης Παρμάκης, πρωταθλητές Ελλάδας στους αγώνες δρόμου μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.
Η εκκίνηση του αγώνα 10 χιλιομέτρων θα δοθεί μπροστά από την Πύλη των Παλαιοχριστιανικών Τειχών της Αρχαίας Νικόπολης, η οποία είναι ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία στον κόσμο. Οι αθλητές θα τρέξουν κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος σε μια διαδρομή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, συνδυάζοντας το αστικό τοπίο της Πρέβεζας με την ειδυλλιακή ακτή του Ιονίου Πελάγους. Ο τερματισμός βρίσκεται μπροστά από το Δημαρχείο, στην πλακόστρωτη και ανθοστολισμένη παραλία της Πρέβεζας, με φόντο την είσοδο του Αμβρακικού Κόλπου και τα αγκυροβολημένα ιστιοφόρα.
Η διάρκεια του αγώνα είναι αρκετά μεγάλη ώστε να δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν στη χαρά του αγώνα και όλοι οι περιπατητές κάθε ηλικίας. Η οργανωτική επιτροπή απευθύνει κάλεσμα σε όλους, είτε επιθυμούν να τρέξουν είτε να περπατήσουν, να συμμετέχουν σε αυτή την αθλητική γιορτή, χωρίς να έχει σημασία ο χρόνος τερματισμού, γιατί σημασία και αξία έχει η χαρά της συμμετοχής.
Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές, δρομείς και περιπατητές, θα έχουν τις ίδιες παροχές, στις οποίες περιλαμβάνονται ηλεκτρονική χρονομέτρηση, 3 σταθμούς ανεφοδιασμού με μπουκαλάκια με νερό (στο 4ο χιλιόμετρο, στο 7ο χιλιόμετρο και στον τερματισμό) καθώς και μπανάνες στο τερματισμό. Ακόμη, σε όλους όσοι τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο με το έμβλημα των Ακτίων.
Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν στον τερματισμό την αυγουστιάτικη πανσέληνο, στην πανέμορφη παραλία της Πρέβεζας, καθώς και πολλές παράλληλες εορταστικές εκδηλώσεις.
Tέλος, στις 5:30 το απόγευμα στις 29 Αυγούστου 2015 θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες δρόμου 1 χιλιομέτρου, για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, με αφετηρία τον Δημοτικό Κινηματογράφο και τερματισμό το Δημαρχείο της Πρέβεζας. Σε όλους τους μαθητές που θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και την προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας www.prevezarunnersclub.gr

Το ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: