Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Από ομογενείς της Καλιφόρνια. Malaka Brothers Gyro: Το γυράδικο που τρέλανε το Λος Αντζελες

Malaka Brothers Gyro: Το γυράδικο που τρέλανε το Λος Αντζελες

Θραύση κάνει το ελληνικό γυράδικο στην παραλιακή Venice της Καλιφόρνια.


Πριν από έναν περίπου χρόνο ένα τεράστιο πόστερ που έγραφε πάνω "Malaka Brothers Gyro" έκανε την εμφάνισή του σε δρόμο της παραλιακής Venice του Λος Αντζελες στην Καλιφόρνια. Πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποια πλάκα. Και όμως μόνο πλάκα δεν είναι, καθώς πρόκειται για ένα απόλυτα ελληνικό εστιατόριο-γυράδικο, το οποίο έκανε λίγες μέρες μετά την εμφάνισή του εκεί και που ανήκει σε δυο ομογενείς από την Καλιφόρνια. Δυο αδέρφια που υπόσχονται ότι σερβίρουν τον καλύτερο και πιο φρέσκο γύρο, στην πόλη του κινηματογράφου, του glam και των celebrities, το Λος Αντζελες.



Και μάλλον το κατάφεραν καθώς η μεγάλη επιτυχία του μαγαζιού και οι αποθεωτικές κριτικές από τα ανάλογα sites και blogs είναι πραγματικότητα. Το μενού τους φυσικά έχει τα πάντα. Και επειδή στο Λος Αντζελες έχει γίνει πια τρόπος ζωής το να είναι κάποιος vegetarian και vegan, το μένου του μαγαζιού περιλαμβάνει και πιάτα για τους χορτοφάγους, όπως η υπέροχη πίτα με μανιτάρι αντί για κρέας. Εκεί υπάρχει μάλιστα και ο πρώτος γύρος από...μανιτάρι.

Στο video ο μάνατζερ του εστιατορίου Guy Puglia εξηγεί γιατί οι ομογενείς επέλεξαν αυτό το όνομα για το εστιατόριό τους. Όπως παραδέχεται άλλωστε και ο ίδιος, πολλοί περαστικοί βγάζουν φωτογραφίες στο εστιατόριο και γελούν υστερικά στη θέα του ονόματός του.
Δείτε το video













Δεν υπάρχουν σχόλια: