Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Λευκή νύχτα Πρέβεζας χθες Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 και η νύφη του Αμβρακικού "πλημμύρισε" από κόσμο. Δείτε το video.

Λευκή νύχτα και η Πρέβεζα "πλημμύρισε" από κόσμο! (photos+video)


«Πλημμύρισε» από κόσμο το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας το βράδυ του Σαββάτου, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου.

IMG 2829


Η Λευκή Νύχτα που συνδιοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου, ο Σύλλογος Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος φίλων έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής, σε συνδυασμό με τα 3α Εν Νικοπόλει Άκτια, αποτέλεσαν αφορμή προκειμένου στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης να επικρατήσει πανικός από νωρίς το απόγευμα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

IMG 2836

Εκατοντάδες ντόπιοι αλλά και επισκέπτες απόλαυσαν τη βόλτα τους κάτω από την πανσέληνο, συνδυάζοντάς τη με τις αγορές τους, αφού τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά μέχρι αργά με αρκετά προϊόντα σε προνομιακές τιμές.

IMG 2854

Ταυτόχρονα σε διάφορες γωνιές του ιστορικού Κέντρου εξελίχθηκαν διάφορες πολιτιστικές δράσεις (μουσική, χορός, παράσταση καραγκιόζη, επίδειξη ζωγραφικής, ξυλοπόδαροι).

IMG 2843

Μέχρι τη στιγμή που γράφηκε το ρεπορτάζ δεν κατέστη δυνατόν να γνωρίζουμε αν κατά τη διάρκεια της λευκής νύχτας οι καταστηματάρχες είδαν...άσπρη μέρα, ωστόσο αναμφίβολα η Λευκή Νύχτα στέφθηκε με επιτυχία όσον αφορά την αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου...

Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: