Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ήταν όλες τους υπέροχες. Με επιτυχία τα "καλλιστεία" Vespa, χθές Σάββατο το πρωί 29 Αυγούστου 2015, στην παραλία της Πρέβεζας. Απολαύστε τα videos.

Ήταν όλες τους υπέροχες!-Με επιτυχία τα "καλλιστεία" Vespa στην παραλία της Πρέβεζας

Τα βλέμματα όσων βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην παραλία της Πρέβεζας μαγνήτισαν οι δεκάδες πανέμορφες βέσπες που «φιλοξενήθηκαν» μπροστά από το δικαστικό Μέγαρο, για να συμμετάσχουν στα «καλλιστεία» που διοργανώθηκαν στα πλαίσια της 29ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φίλων Vespa.



IMG 1368


Μικροί και μεγάλοι φίλοι των ξεχωριστών δίτροχων περιηγήθηκαν στην έκθεση, φωτογραφήθηκαν με τις βέσπες, τις θαύμασαν και έμαθαν από τους διοργανωτές πληροφορίες για τη θρυλική βέσπα, ενώ είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν την αγαπημένη τους βέσπα αφού είχε στηθεί ειδική κάλπη από τα μέλη του vespa club Κοζάνης που είναι και ο διοργανωτής της συνάντησης.

IMG 1319

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι διοργανωτές στο atpreveza.gr περισσότερες από 250 βέσπες από διάφορα μέρη της Ελλάδας βρίσκονται στην Πρέβεζα και σήμερα Σάββατο αναμένεται ο αριθμός των συμμετοχών να αυξηθεί σημαντικά.

IMG 1345

Την Κυριακή το πρωί  30 Αυγούστου 2015, θα γίνει η καθιερωμένη παρέλαση σε κεντρικούς δρόμους της Πρέβεζας με κατάληξη το δημοτικό κηποθέατρο, όπου θα διεξαχθούν vespoπαιχνίδια, με τους πιο ικανούς οδηγούς να «διαγωνίζονται».

Δείτε τα videos



Δεν υπάρχουν σχόλια: