Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Calzedonia Ocean Girls. Μια περιπέτεια αδρεναλίνης χωρίς προηγούμενο...

n

Για 6 εβδομάδες, 10 γυναίκες ετών 20-40, εγκαταλείπουν τα ψηλά τακούνια και τη συνηθισμένη γκαρνταρόμπα τους και βρίσκονται σε μια υπέροχη τοποθεσία, στα Κανάρια Νησιά. Το τοπίο αποκαλύπτει ηφαίστεια, ανοιχτή θάλασσα, λευκές παραλίες, βράχους ενώ στο background εξελίσσεται η προπόνηση και η καθημερινή ζωή των 10 κοριτσιών. Εκεί δοκιμάζεται το κουράγιο, η αντοχή και η αποφασιστικότητά τους. Τα πιο πολλά test θα έχουν να κάνουν με το υδάτινο στοιχείο αλλά όχι μόνο. Κάθε εβδομάδα, τα Calzedonia Ocean Girls θα αγωνίζονται σε 3 tests: Το Advantage Test δίνει τη δυνατότητα στο νικητή να περάσει στον επόμενο αγώνα. Το Ocean Challenge, είναι το βασικό αγώνισμα που θα καθορίσει τους 2 τελικούς υποψήφιους και το Desafio, η τελευταία δοκιμή όπου βγαίνει ποιο από τα 2 κορίτσια θα εγκαταλείψει τον αγώνα. Μόνο μία από τις 10 πρωταγωνίστριες θα γίνει το πρώτο Calzedonia Ocean Girl, Brand Ambassador της Calzedonia σε όλο τον κόσμο.

n


Με άλλα λόγια, το Calzedonia Ocean Girl θα αποτελέσει την ενσάρκωση της αισιοδοξίας, γεναιότητας, δύναμης, αποφασιστικότητας, πρωτοβουλίας. Η Calzedonia - σε συνεργασία με την Fremantle Media - θα προβάλει το reality πρόγραμμα στο κανάλι Sky One HD, στις 16 Μαϊου, για 6 επεισόδια. Το πρόγραμμα έχει μία πολύ πλούσια και καλοδομημένη digital προέκταση. Tο official website www.calzedoniaoceangirls.com έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την Fremantlemedia σε συνεργασία με την Calzedonia, κι εκεί μπορούμε να παρακολουθούμε τις δοκιμασίες και την καθημερινότητα των 10. Το site έχει κάθε μέρα updates με νέο αποκλειστικό περιεχόμενο για τις πρωταγωνίστριες, την τοποθεσία, με making of και backstage.

n


«Αυτή η ιδέα είναι η αυγή μιας νέας πλατφόρμας για το μοίρασμα της πληροφορίας, όπου ένα brand καθιερώνει την αμοιβαία αλληλεπίδραση με τους καταναλωτές της, προσφέροντας στιγμές αναψυχής και ψυχαγωγίας με υψηλό ποσοστό συναισθηματικής εμπλοκής», σχολιάζει ο Dr. Sandro Veronesi, ιδρυτής και πρόεδρος του Calzedonia Group. Και συμπληρώνει, «Tο reality περιπέτειας Calzedonia Ocean Girls, είναι επίσης μία ευκαιρία για τις γυναίκες να αναγνωρίσουν τις πρωταγωνίστριες της ζωής, ποιες είναι οι αληθινές γυναίκες με τις θετικές αξίες που ευθυγραμίζονται με εκείνες πάνω στις οποίες ίδρυσα την εταιρεία. Είναι ένα project στο οποίο πιστεύω απόλυτα, μου αρέσει για το χαρακτήρα του, το πάθος και την αποφασιστικότητα που εκφράζει».
Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα επεισόδια μέσα από τα social networks της Calzedonia και του SkyUno:
Twitter: @TweetCalzedonia @SkyUno Facebook: Facebook.com/calzedonia, Facebook.com/SkyUno Instagram: @calzedonia Official hashtag: #OceanGirls

Γνωρίστε τις 10 συμμετέχουσες και διαλέξτε την αγαπημένη σας.

n
Georgia - 21 ετών, φοιτήτρια

n
Sara - 31 ετών, μοντέλο

n
Barbora - 28 ετών, μοντέλο

n
Eva - 30 ετών, εκπαιδεύτρια ελεύθερης κατάδυσης

n
Jessica - 27 ετών, εκπαιδεύτρια ελεύθερης κατάδυσης

n
Lisa - 24 ετών, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων

n
Ludovica - 20 ετών, φοιτήτρια

n
Rachele - 22 ετών, φοιτήτρια

n
Simona - 39 ετών, γραμματέας

n
Simonetta - 29 ετών, φοιτήτρια και blogger

www.athensvoice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: