Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας


Από το Πρωτοδικείο Πρέβεζας ανακοινώθηκαν οι εκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πρέβεζας.


Έτσι εκλέγονται από τον συνδυασμό του Χρήστου Μπαΐλη ο Ευάγγελος Ροπόκης, ο Ευάγγελος Γιαννουλάτος, ο Κοσμάς Κορωναίος, ο Δημήτρης Κώτσης, ο Παύλος Σαραμπασίνας, ο Γιώργος Φραγκούλης, η Παρθενία Καζάκου,  ο Χρήστος Νέσσερης, ο Νίκος Αναγνώστου, ο Δημήτρης Αυδίκος, ο Κωνσταντίνος Ματέρης, η Αγγέλη-Παπαϊωαννίδου Ελευθερία , ο διαιτητής ποδοσφαίρου Μάκης Ντίτσος ,η Στέλλα Βαρτελάτου, ο Δημήτρης Κατσιπανέλης και ο Ευάγγελος  Συγγούνας αν τελικά ο Χρήστος Μπαΐλης πάρει 16 έδρες στην Πρέβεζα. Η θέση αυτή κρίνεται από το αν στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ζαλόγγου ο συνδυασμός του Χρήστου Μπαΐλη δεν πάρει 2 έδρες και περάσει η 1 έδρα στον συνδυασμό του Δημήτρη Βασιλείου, οπότε εκλέγεται Δ.Σ. η Ελένη Τσόγκα.

Εκλόγιμος θεωρείται  στο Δ.Δ.Ζαλόγγου  ο Λάζαρος Πιπιλίδης από τον συνδυασμό Μπαΐλη και ο Δημήτρης Ζέκιος από τον συνδυασμό του Τ.Παππά καθώς και ο Κώστας Κατέρης από τον συνδυασμό του Μ. Κλάπα.

Στο Δ.Δ. Λούρου Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται ο Κακιούζης Χαράλαμπος, ο Πανταζής Νικόλαος και ο Κατσαούνος Θεόδωρος  από τον συνδυασμό του Χ.Μπαΐλη , ο Χρήστος Τσούτσης από τον συνδυασμό του Τ.Παππά και ο Ευάγγελος Τσοβίλης από τον συνδυασμό του Γ.Νόβα.

Στην Πρέβεζα εκλέγονται επίσης ως Δημοτικοί Σύμβουλοι οι Τάκης Παππάς, Γιώργος Νίτσας και Ιωάννης Δαρδαμάνης από τον δεύτερο σε ψήφους συνδυασμό , ο Μιλτιάδης Κλάπας και ο Διονύσης Καλλίνικος από τον τρίτο σε ψήφους συνδυασμό, ο Δημήτρης Βασιλείου , ο Βασίλης Κωστούλας και ο Γιώργος Παπαδιώτης από τον τέταρτο σε ψήφους συνδυασμό, αν δεν πάρει καμία έδρα στο Δ.Δ.Ζαλόγγου, και ο Γιάννης Νόβας από τον πέμπτο σε ψήφους συνδυασμό.

Σήμερα Πέμπτη κρίνεται οριστικά το πως θα κατανεμηθούν οι έδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: