Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» ανακοινώνει ότι θα συνεχιστεί για δύο ακόμη παραστάσεις η κωμωδία "Μπαμπάδες με ρούμι"

ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ 11 - 47 100 ΑΡΤΑ
url: www.makrigiannis.eu

ΤΗΛ.: 26810 26226 -FAX 26810 72370
e-mail: makriyiannis_cult@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» υλοποιώντας την επιθυμία των συμπολιτών μας που για διάφορους λόγους  δεν κατάφεραν να δουν τη  θεατρική παράσταση που παρουσίασε η θεατρική μας ομάδα, ενημερώνει τους φίλους μας ότι  η ξεκαρδιστική κωμωδία, έργο των Παπαθανασίου - Ρέπα "Μπαμπάδες με ρούμι" θα ανέβει για δυο ακόμη παραστάσεις στην αίθουσα του Συλλόγου μας το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου το βράδυ στις 9:15.
Το έργο είναι μια σύγχρονη ελληνική κωμωδία ηθών, μια καυστική σάτιρα της νεοελληνικής κοινωνίας, όπου οι ήρωες έχουν χάσει το φιλότιμό τους, την ηθική και τη συνείδησή τους. Ένα έργο που προσφέρεται για άφθονο γέλιο αλλά και προβληματισμό. Απευθύνεται στους μεγάλους και όχι στα παιδιά, αφού για τους ήρωές του έχει χαθεί η ευπρέπεια και το μέτρο.
Το εισιτήριο είναι 7 € για τους ενήλικες και 5 € για μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου και φοιτητές.
Η σκηνοθεσία είναι της Ζωής Μπαρτζώκα, τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Θανάσης Αγγέλης, τον φωτισμό και τον ήχο ο Αντώνης Αξιώτης.
Παίζουν: Χρήστος Γιολδάσης, Κώστας Γρούμπας, Νίκος Κασσελούρης, Φωτεινή Λισγάρα, Ζωή Μπαρτζώκα, Βανέσσα Πανταζή και η Νατάσα Σούλη.
Καλούμε τους φίλους που δεν είδαν την παράσταση να έρθουν και να την απολαύσουν.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Η Γραμματέας

Αξιώτη Δήμητρα

Βλάχου Παρασκευή

Δεν υπάρχουν σχόλια: