Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Αυτόματο... αστυνόμο έβαλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καναλακίου λόγω έλλειψης προσωπικού

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ξέμεινε από προσωπικό το Αστυνομικό τμήμα του Καναλακίου. Το πρόβλημα της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πάργας έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Παρατηρείται όμως το θλιβερό φαινόμενο, αντί να αυξάνεται το προσωπικό του αστυνομικού τμήματος της περιοχής να μειώνεται δραματικά.

Όπως βλέπεται η ανακοίνωση έχει κολληθεί στην πόρτα του αστυνομικού τμήματος Καναλακίου.
Ο Διοικητής και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος, καλούνται να υπερβούν τον εαυτό τους, και με ζήλο και φιλότιμο, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να ελέγξουν το φαινόμενο της εγκληματικότητας, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, από, έλλειψη προσωπικού, έλλειψη περιπολικών και άλλων μέσων.
Στην περιοχή του Φαναρίου όμως,για ολόκληρο το Καναλάκι και τα γύρω χωριά υπάρχει ένα περιπολικό και δύο ή τρεις αστυνομικοί.
Εάν συμβεί,αν όχι σε τρία διαφορετικά μέρη,αλλά σε δύο,κάτι που θα πρέπει να πάνε άμεσα,τι θα γίνει;


Ο Δήμος Πάργας με μεγάλη περιφέρεια και τουριστική κίνηση που κατά τους θερινούς μήνες αυξάνεται, χρειάζεται ουσιαστική αστυνόμευση με ορατά αποτελέσματα, χωρίς καμία καθυστέρηση, γιατί η ανασφάλεια επικρατεί στην τοπική κοινωνία.
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και είναι ενδεχόμενο οι καθημερινές κραυγές αγωνίας των δημοτών, από την έλλειψη αστυνόμευσης, να προκαλέσουν την κατάρρευση του ετοιμόρροπου οικοδομήματος ασφάλειας, με απρόβλεπτες συνέπειες για την κοινωνική γαλήνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: