Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Δήλωση Γιώργου Νίτσα για το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Πρέβεζας


Σεβαστό το εκλογικό αποτέλεσμα, όμως η Πρέβεζα, δε νίκησε ακόμα!Πρώτ' απ' όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 6619 ψηφοφόρους της παράταξής μας «Ανοιχτή συμπαράταξη Πρέβεζας» που μας τίμησαν στο δεύτερο  γύρο των εκλογών.


Φτάσαμε πολύ κοντά στη μεγάλη ανατροπή, όμως η μάχη, ήταν άνιση αγαπητοί μου συμπολίτες.Απέναντι είχαμε ένα ολόκληρο σύστημα, με όργιο ρουσφετιών, υποσχέσεων για εργασία και ταξίματα παντός είδους.

Οι δημότες του διευρυμένου δήμου Πρέβεζας, είδαν όλο αυτό το διάστημα να γίνονται μικροεξυπηρετήσεις, με έργα που δεν είχαν τεθεί καν στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Ένα σημαντικό ποσοστό υπέκυψε σε όλα αυτά τα τεχνάσματα και υφαρπάξανε την ψήφο του, όμως το μεγαλύτερο ποσοστό αντιστάθηκε.

Ως Γιώργος Νίτσας, χαιρετίζω και τους δημότες που με 3300 Λευκά και άκυρα,έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Λυπάμαι που δεν καταφέραμε να τους πείσουμε..




Ο αγώνας μας για μια ελεύθερη από συμφέροντα και συστήματα Πρέβεζα, θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη δύναμη, χάρη στη δύναμη που μας έδωσαν με την ψήφο τους, οι συμπολίτες μας.

Ο αγώνας για μια Πρέβεζα, της πραγματικής ανάπτυξης, μόλις αρχίζει.Η Ανάπτυξη του τόπου μας είναι μονόδρομος.Ο αγώνας για την καταπολέμηση της ανεργίας περνάει μέσα από το δημοτικό συμβούλιο.Σέβομαι το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά η Πρέβεζα δε νίκησε ακόμα!

Όλοι μαζί μπορούμε, να τη βγάλουμε νικήτρια, όλοι μαζί μπορούμε να τη βγάλουμε από τον Γολγοθά που την έχουν καταδικάσει αυτοί, με την απραξία τους και την αδυναμία τους.Δεν θα αργήσει η στιγμή που η Πρέβεζα, θα ελευθερωθεί, εύχομαι σε όλους τους Ελεύθερους δημότες Πρέβεζας, καλό αγώνα και καλή Λευτεριά.

Η δική μου η θέση, θα είναι και πάλι στα χαρακώματα για μια καλύτερη Πρέβεζα.Δεσμεύομαι να αγωνιστώ μέσα από το νέο δημοτικό συμβούλιο ως δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευση μαζί με τον κ. Παππά και τους υπόλοιπουςσυνεργάτες μας για την αποκατάσταση όλων των παραπάνω.Καλή αντάμωση!

Γιώργος Νίτσας, Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ''Ανάπτυξη Τώρα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: