Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Σου 'στειλα μήνυμα!..


...αλλά μάλλον δεν το 'λαβες!..

Ή λείπεις!..

Πάντως άμα το λάβεις, άκου:
Δεν βρέχει. Σε φτύνουν!
Βέβαια σε φτύνουν λιγότεροι απ' όσοι θα έπρεπε, γι αυτό σου φαίνεται σαν ψιλόβροχο..
Όταν όμως ξεσπάσει η μπόρα, μη πεις ότι δεν στα 'παμε!
Πες το και στον χοντρό!

600 χιλιάδες λιγότερους εσύ, κι άλλες 300-400 χιλιάδες λιγότερους η Αυτού Χυδαιότης, μας κάνει γύρω στο ένα μύριο! Δηλαδή 11-12%!
Ε! Δεν το λες κι επιτυχία!..

Τώρα, τί κατάλαβες εσύ κι ο άλλος, μόνον οι δυό σας το καταλαβαίνετε!
Σιγά-σιγά και μέχρι το φθινόπωρο έχετε καιρό να πακετάρετε με την ησυχία σας. Μη βιαστείτε και ξεχάσετε τίποτα, για να βρείτε δικαιολογία να γυρίσετε τάχα να το πάρετε!
Ό,τι αφήσετε πίσω θα του βάλουμε φωτιά να το κάψουμε! Μη μείνει τίποτα να σας θυμίζει..

Το κακό είναι ότι είσαστε τόσο αισχροί και αδίσταχτοι που μέχρι να ξεκουνήσετε έχετε όλο τον καιρό να καταστρέψετε και τα υπόλοιπα όσα ως τώρα γλύτωσαν.
Αυτό ήταν κυρίως που δεν πήραν υπ' όψιν τους όσοι νόμισαν πως έπρεπε να εκφραστούν με ψήφο-προειδοποίηση, και όχι με ψήφο-έξωση!

Θα το καταλάβουν όμως πολύ σύντομα με τα καινούργια μέτρα που θα επιχειρήσετε να πάρετε: περικοπές ή και κατάργηση επικουρικών συντάξεων, νέο ασφαλιστικό, ξεπούλημα νερών, ακτών, ορυκτού και ενεργειακού πλούτου, φορολογική επικήρυξη των ελευθέρων επαγγελματιών, ακόμη μεγαλύτερη απαξίωση της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού!

Ας μείνουμε με την ελπίδα ότι οι ''κοψοχέρηδες'' από ένα εκατομμύριο θα γίνουν ενάμισυ και δύο εκατομμύρια.
Κι ας ελπίσουμε επίσης ότι μπορεί (ίσως) και να βρεθούν δυό-τρείς άντρες στις κοινοβουλευτικές σας ομάδες που θα επιχειρήσουν να βάλουν φρένο στα ολέθρια σχέδιά σας. Δύσκολο βέβαια από τα θρασύδειλα ανθρωπάκια που έχετε μαζευτεί εκεί μέσα, αλλά ας το ελπίσουμε..

Προς το παρόν προσπαθήστε να καταλάβετε το μήνυμα που σας στείλαμε...
Αν δεν μπορέσετε, κακό του κεφαλιού σας!
Και του δικού μας βέβαια!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: