Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

"Της αγάπης οι σκιές" Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Πρεβεζάνου Λευτέρη Λαγγούση!

Lefteris Laggousis  Tis agapis oi skies

«Της Αγάπης οι Σκιές» είναι η πρώτη προσωπική δουλειά του Λευτέρη Λαγγούση, ενός δημιουργού από την Πρέβεζα που το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στην Αθήνα.
Αποτελείται από έντεκα τραγούδια με τα οποία προσπαθεί, όντας πνεύμα ανήσυχο, να μετατρέψει τις εσωτερικές συγκρούσεις, το φόβο της απώλειας και τις προσωπικές του σκοτεινές στιγμές σε τέχνη. Το αποτέλεσμα, ένα ταξίδι γεμάτο ένταση και ευαισθησία που ενισχύεται από τη σπάνια χροιά της φωνής του και τον άμεσο και γεμάτο εικόνες στίχο.

 Η μουσική, την οποία υπογράφει ο ίδιος, εκτός από τα τραγούδια «Λούνα-Παρκ» και «Αντί δακρύων», στα οποία τη μουσική έγραψε ο Θοδωρής Σκουτέρης, κινείται σε ηλεκτρικούς ήχους χωρίς να εγκαταλείπει τη μπαλάντα και σε μεταφέρει σ΄ ένα ξεχωριστό ταξίδι περιπλάνησης.

Ο δίσκος «Της Αγάπης οι Σκιές» κυκλοφορεί από την Εταιρεία "Three Little Birds" και την παραγωγή του υπογράφει ο Μανώλης Φάμελλος.
Επισυνάπτονται τα τραγούδια ''Της αγάπης οι σκιές'' και ''Σκοτεινά μου Δάση'' σε στίχους και μουσική του ίδιου του Λευτέρη Λαγγούση.
Δείτε τα video


Tης αγάπης οι σκιέςΣκοτεινά μου δάσηΔεν υπάρχουν σχόλια: