Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Τις εντυπώσεις έκλεψε το περίπτερο του Δήμου της Πρέβεζας στην έκθεση «Philoxenia» στην Θεσσαλονίκη.


Τις εντυπώσεις έκλεψε το περίπτερο του Δήμου της Πρέβεζας στην έκθεση «Philoxenia» που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.



Οι ομορφιές της Πρέβεζας σε συνδυασμό με τοπικές γεύσεις και εδέσματα της περιοχής κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών, αποδεικνύοντας έτσι ότι η συλλογική προσπάθεια μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα. 

Το περίπτερο του Δήμου υποστηρίχθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων αλλά και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων δωματίων, ενώ στους επισκέπτες προσφέρθηκε αβγοτάραχο, λάδι, λαδόπιτα, τυρί και άλλα τοπικά προιόντα τα οποία άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους τα δοκίμασαν. 

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης,ο αντιδήμαρχος Λάζαρος Παπαχρήστος, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Νίκος Αναγνώστου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πολύκαρπος Χαλκίδης και τουριστικοί παράγοντες προκειμένου να υποστηρίξουν την παρουσία του Δήμου στις εκατοντάδες επισκέπτες του περιπτέρου. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαΐλης χαρακτήρισε το περίπτερο του Δήμου ως ένα από τα καλύτερα της έκθεσης, υπογραμμίζοντας ότι αποτέλεσε μεγάλη προβολή για την περιοχή. 

Ο Δήμος Πρέβεζας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για τις χορηγίες τους επιχειρηματίες της περιοχής: Κατάτση Δημήτρη, Χασακή Βασίλη, Μπόκια Θεόδωρο, Σπυράκο Δημήτρη, Κονάκη Κωνσταντίνο, Πανταζή Σταύρο, Στύλο Ιωσήφ &Δημήτρη, Γκούμα Φρειδερίκη, Ρούμπου Άννα, Μικέλε Τόρε, Χόϊκα Ανδρέα, τον Συνεταιρισμό Γυναικών Θεσπρωτικού και την εταιρεία I FRAME.


Δεν υπάρχουν σχόλια: