Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Επιτυχία του ΑΓΟ Φιλιππιάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τέννις «Masters Juniors 2012»

Επιτυχία του ΑΓΟ Φιλιππιάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τέννις «Masters Juniors 2012»

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τέννις «Masters Juniors 2012», που πραγματοποιήθηκε 15 με 18 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου.

Αγωνίστηκαν οι οχτώ καλύτεροι Έλληνες juniors στις ηλικίες 12, 14, 16 και 18, σε αγόρια και κορίτσια. Από τον Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας συμμετείχε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η αθλήτρια Βάλια Μαγκλάρα η οποία κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία της, αντιμετωπίζοντας στον τελικό της διοργάνωσης την αθλήτρια του Ο.Α. Βουλιαγμένης Μπότσα Εύη (Νο1 της Πανελλήνιας κατάταξης). Το ματς ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη και κρίθηκε στο τρίτο σετ (4-6, 6-4, 6-4).

Telikos Masters Filippiada 16 eton - Maglara Balia  Thodi Niki

Παράλληλα ολοκληρώθηκε και η τελική σειρά των αγώνων του Πρωταθλήματος «Master Junior της Δ' Ένωσης», για την κατηγορία Αγόρια - Κορίτσια 16 ετών, στη Φιλιππιάδα στις 24 και 25 Νοεμβρίου.
Νικητής στα αγόρια αναδείχθηκε ο Αγιούς Γιώργος της Κερκυραϊκής Λέσχης Τένις, επικρατώντας στον τελικό του Γκαρτζώνη Σπύρου του Α.Γ.Ο.Φ με σκορ 6-4, 1-6, 6-4. Την 3η θέση κατέλαβε ο Οικονόμου Γρηγόρης, την 4η θέση ο Κοτσαρίνης Βασίλης και την 5η θέση ο Μαγκλάρας Βαγγέλης, όλοι τους αθλητές του Α.Γ.Ο.Φ. Στον «εμφύλιο» της Φιλιππιάδας στα κορίτσια, η Θώδη Νίκη επικράτησε στον τελικό της Μαγκλάρα Βάλιας με σκορ 6-3, 1-6, 6-3. Την 4η θέση κατέλαβε η αθλήτρια του Α.Γ.Ο.Φ. Κονταξή Κατερίνα.


www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: