Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Η πολιτική δεν είναι bravissimo

Ο παλιός συμπαρουσιαστής της Ρούλας Κορομομηλά, ο οποίος - άγνωστο πως - έγινε κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του ανθρώπου που όπως δηλώνει μιλάει με το Θεό, δηλαδή του Αντώνη Σαμαρά, προκαλεί το κοινό αίσθημα για άλλη μια φορά. 

Ο Σίμος Κεδίκογλου είναι εκείνος, που κατόπιν εντολών που δέχεται από τον Αντώνη Σαμαρά κατατρομοκρατεί ενίοτε τον ελληνικό λαό με δηλώσεις αναφορικά με το δήθεν λόμπι της δραχμής. Τις δηλώσεις του κου Κεδίκογλου άκουγαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι επενδυτές από το εξωτερικό και δεν αποφάσιζαν να κάνουν κάποια κίνηση στη χώρα μας θεωρώντας ότι το περιβάλλον είναι εξαιρετικά ασταθές. Ο κ. Κεδίκογλου ήταν εκείνος ο οποίος βομβάρδισε τον ελληνικό λαό με το ενδεχόμενο η χώρα να βγει από τη ζώνη του ευρώ, αν δεν γινόταν πρωθυπουργός ο άνθρωπος - που κατά δήλωσή του - μιλάει με το Θεό και αν ερχόταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. 



Τώρα ο πρώην συμπαρουσιαστής της Ρούλας Κορομηλά προκαλεί λέγοντας: "Τέρμα οι ιστορίες για Grexit". Ας τον ενημερώσει κάποιος τον κ. Κεδίκογλου ότι η πολιτική δεν είναι Bravissimο.



Δείτε το ξεκίνημα του Σίμου Κεδίκογλου στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά στο video που ακολουθεί:



www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: