Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Βασιλική Σφονδύλη, Δ/ντρια Ββάθμιας εκπαίδευσης: «Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ των Λυκείων του Ν. Πρέβεζας»

Βασιλική Σφονδύλη: «Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ των Λυκείων του Ν. Πρέβεζας»

Σε γραπτό της μήνυμα προς τα τοπικά ΜΜΕ η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, κα. Βασιλική Σφονδύλη, συγχαίρει θερμά τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ των Λυκείων του Ν. Πρέβεζας.
Το συγχαρητήριο μήνυμα της κας Σφονδύλη αναφέρει:

«Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ των Λυκείων του Ν. Πρέβεζας. Η επιτυχία τους δικαίωσε τους κόπους και τη μεγάλη τους προσπάθεια. Εύχομαι να συνεχίσουν τις σπουδές τους με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη για να γίνουν διακεκριμένοι επιστήμονες, επιτυχημένοι επαγγελματίες, ολοκληρωμένοι άνθρωποι.

Ακόμα, θα ήθελα να συγχαρώ τόσο τους γονείς τους που συμμετείχαν με αγάπη και αγωνία στην όλη τους προσπάθεια όσο και τους καθηγητές τους για τις γνώσεις και τη βοήθεια που τους προσέφεραν με υπομονή και επιμονή.

Συγχαίρω επίσης αυτούς που προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους. Πρέπει πάντα να θυμούνται ότι η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Ο καθένας τους έχει μια προσωπικότητα μοναδική με ξεχωριστές δυνατότητες. Στο χέρι του καθενός είναι να αξιοποιεί τις ικανότητες και τα ταλέντα του με θετική σκέψη και προσήλωση στους στόχους του.

Άλλωστε ο «αγώνας της ζωής» τώρα αρχίζει για όλους επιτυχόντες και μη επιτυχόντες και οι όποιες χαμένες μάχες δεν πρέπει να απογοητεύουν, αλλά να χαλυβδώνουν για να νικηθούν οι επόμενες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: