Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τα ''καλά" μέτρα των εντυπώσεων!...


Την ώρα που ετοιμάζουν το τελειωτικό ρεσάλτο στα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όριο αντοχής και, βέβαια, κάθε προεκλογική τους διακήρυξη και δέσμευση, οι κυβερνώντες της συμφοράς, προσπαθούν αναίσχυντα και παραπλανητικά, να ρίξουν, σαν σουπιές, μελάνη στα γεγονότα.

Ο Αντωνάκης ξεβρακωμένος στη Μέρκελ και αποφασισμένος να τα κάνει ΟΛΑ, σε βάρος του ελληνικού λαού, επιδίδεται παράλληλα και σ΄ ένα βρωμερό παιχνίδι εντυπώσεων, χωρίς καμιά ουσία, χωρίς καμιά σημασία. Μία απαγορεύει, τάχα, τους διορισμούς συγγενών των πολιτικών στη Βουλή, μία τα βάζει με τις ΜΚΟ και τη χρηματοδότησή τους, μία, τώρα, πουλάει τα 2 από τα 3 κυβερνητικά αεροσκάφη.

Οι κατευθυνόμενοι κονδυλοφόροι, όντας stand by, αρχίζουν, αμέσως, τα λιβανιστήρια και τα παινέματα : "επιτέλους κάποιος βάζει φρένο...", ¨ο Σαμαράς τα πάει καλά !...", "η ευχάριστη έκπληξη του Σαμαρά..." κλπ. κλπ. κλπ.

Σε λίγο, όταν ανακοινωθεί το πακέτο της λαϊκής αφαίμαξης κι αρχίσουν οι αντιδράσεις, οι κινητοποιήσεις, τα κυνηγητά και, γενικά, η ...περιποίηση των πολιτικών της καταλήστευσης του λαού, όλοι αυτοί, "αφεντικά και δούλοι τους" να επιχειρήσουν ν΄ αντικρούσουν τη λαίλαπα, αναφερόμενοι και στα καλά της πολιτικής τους, τους ...διορισμούς στη Βουλή, τις ...ΜΚΟ και τα ...κυβερνητικά αεροπλάνα ! Εκεί και τότε θα δουν τη βαρύτητα των "καλών" μέτρων τους !...

www.logoplokies.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: