Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Τίποτα δεν πρέπει να σας εκπλήσσει πλέον σε αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ. «Πρώτη Φορά» καλοκαίρι χωρίς μπιτς πάρτυ...



Αυτά τα σέικ και τα χαλιγκάλια είναι για τους χίπηδες των ΗΠΑ


Και ξαφνικά, η εθνοσωτήριος κυβέρνησή μας απαγόρευσε τα μπιτς πάρτυ! Ναι, φίλοι μου, όπως το ακούτε. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το Υπουργείο Οικονομικών απέστειλε εγκύκλιο στους δήμους, τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και στο Λιμενικό Σώμα, όπου απαγορεύει ρητά τη διεξαγωγή πάρτυ αλλά και συναυλιών στις παραλίες. Παράλληλα, το ΥΠΟΙΚ κάνει έκκληση σε όποιον αντιληφθεί κάποια «ύποπτη» κίνηση να ρουφιανέψει άμεσα τους «ενόχους» στις αρμόδιες αρχές!
Θα μου πείτε: «Καλά ρε , εδώ γίνονται Σόδομα και Γόμορρα και εσύ ασχολείσαι με τα μπιτς πάρτυ; Προσωπικά, την ερώτηση αυτή θα ήθελα να την θέσω στην κυβέρνηση. Ωστόσο, το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό από ό,τι θα πίστευε κανείς.
Καταρχήν, βρισκόμαστε στο peak της τουριστικής περιόδου. Ολόκληρα νησιά εξαρτώνται από τέτοιας μορφής εκδηλώσεις και, αν η απόφαση αυτή εφαρμοστεί, πολλά μαγαζιά θα αναγκαστούν να βάλουν μέχρι και λουκέτο. Είναι επίσης απορίας άξιο γιατί ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο ζήτημα το Υπουργείο Οικονομικών και όχι αυτό π.χ. της Δημόσιας Τάξης. Άραγε μήπως πρόκειται για κάποιο ισοδύναμο που ανακάλυψαν οι Τσίπρας-Τσακαλώτος για να σώσουν τα σάντουιτς των ΔΕΗτζήδων;
Εξηγήσεις φυσικά υπάρχουν. Έχουμε πει κι άλλες φορές πως σε έναν μεγάλο βαθμό ο ΣΥΡΙΖΑ (όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια) είναι ένα βαθιά συντηρητικό κόμμα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίος ο ενθουσιασμός για τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ, έναγνήσιο εκπρόσωπο της παλαιολιθικής Δεξιάς. Η εικόνα, λοιπόν, κάποιων ανθρώπων που διασκεδάζουν μέχρι τις αξημέρωτες ώρες σε κοινόχρηστους χώρους είναι για κάποιους συριζαίους σοκαριστική. Για αυτούς, ο Έλληνας (και δη ο νεαρός Έλληνας) πρέπει να πηγαίνει νωρίς για ύπνο και το πρωί να ξυπνά για να δουλέψει στη φάμπρικα (εντάξει, όπως πάνε τα πράγματα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρχουν καν φάμπρικες αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας αυτή τη στιγμή.). Αυτά τα σέικ και τα χαλιγκάλια είναι για τους χίπηδες των ΗΠΑ.
Επίσης, είναι γνωστό πως πολλοί συριζαίοι έχουν ένα θεματάκι με όλες εκείνες τις γκόμενες και τους γκόμενους που χορεύουν πάνω στα τραπέζια και φωνάζουν «Μύκονοοος!». Είχα αναφερθεί πρόπερσι στο σχετικό βιντεάκι που κυκλοφορούσε στο ίντερνετ και στα συνοδευτικά σχόλια των εξοργισμένων συριζοταλιμπάν οι οποίοι εξαπέλυαν κατάρες για καρκίνους και αργούς θανάτους στους νέους που είχαν το θράσος να διασκεδάζουν αντί να βρίσκονται συνεχώς «στους δρόμους».
Θα μου πείτε, είδε κανείς τίποτα συριζαίους να κατεβαίνουν «στους δρόμους» για το τρίτο μνημόνιο; Φυσικά όχι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό το τρίτο μνημόνιο αποτελεί προϊόν εκβιασμού.
Με βαριά καρδία το υπέγραψε ο Τζίφρας και το ψήφισαν 120 βουλευτές του. Έτσι είναι και όποιος διαφωνεί είναι φασίστας. Τέλος πάντων, το ζήτημα είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε μια απολαυστική εκδίκηση από τους απολιτίκ και κρυπτοφιλελεύθερους νεανίες που τρέχουν στις Μυκόνους και τις Σαντορίνες.
Είμαι υπερβολικός λέτε; Είναι όντως δυνατό μια κυβέρνηση να αποφασίζει με τόσο φαιδρά κριτήρια; Ίσως όχι. Το έχω ξαναγράψει όμως. Τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον σε αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: