Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Τελευταίο σφύριγμα με συγκίνηση στο 4ο «3on3 basketball tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας» την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015,το βράδυ, στο κολυμβητήριο Πρέβεζας


Η αυλαία... έπεσε στο 4ο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3, που διεξήχθη στα γηπεδάκια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας, υπό την αιγίδα του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας.


IMG 2672


Το βράδυ της Κυριακής ολοκληρώθηκε η διοργάνωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Στάθη Παρούση, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας για τη γειτονιά των αγγέλων!
Νικητές στο τουρνουά των ανδρών ήταν η ομάδα «Μποτίλια στο Πέλαγο», που την αποτελούσαν οι Βαβέτσης, Κακιούζης, Βασιλειάδης και Μπάλλας.

IMG 2420

Στην κατηγορία Μίνι Αγοριών την πρωτιά κέρδισαν οι Παπαχρήστος, Πιστιόλας, Τζίμας και ο Ζάχος (αντικατέστησε τον τραυματία Παπαχρήστο) και στην κατηγορία Μίνι Κοριτσών οι Μίχου, Παπαδοπούλου, Βασάι, Σάλιαρη.

IMG 2525

Στις γυναίκες την 1η θέση κέρδισαν οι Ν. Κατσαμπίρη, Στ. Κατσαμπίρη, Μυριούνη και Πετρίδη και στους Παίδες οι «Λευκαδίτες», Γ. Σολδάτος, Π. Σολδάτος και Κωνσταντινίδης.

IMG 2592

IMG 2602

Στην κατηγορία των οικογενειών επικράτησε η οικογένεια Δόνου.

IMG 2510

Το «παρών» μεταξύ άλλων στα γηπεδάκια του Κολυμβητηρίου, έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου (αρμόδιος για θέματα αθλητισμού), Περικλής Βασιλάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας, Βαγγέλης Συγκούνας, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

IMG 2604
Παρούσα και η μεγάλη «οικογένεια» του ΣΚ Νικόπολη.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα στον τελικό των ανδρών, η συγκίνηση ειδικά στην ομάδα που επικράτησε ήταν έκδηλη και ορισμένοι δάκρυσαν, καθώς ήταν στενοί φίλοι και συμπαίκτες με το Στάθη Παρούση.

IMG 2643

Εμφανώς συγκινημένος κατά τη διάρκεια της βράβευσης, ο Νεκτάριος Βαβέτσης έκανε λόγο για «κουτσομπολιά» από αδαείς και αφιέρωσε το τρόπαιο στον εκλιπόντα, ενώ για το φίλο του Στάθη μίλησε και ο ρέφερι Ζιώγας, που διαιτήτευσε αρκετά ματς του τουρνουά και τον τελικό.

IMG 2392

Την τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκε και αγώνας επίδειξης ανάμεσα στους φίλους του Στάθη Παρούση και παλαίμαχους άσους του ΣΚ Νικόπολη.

IMG 2628

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη σχολική εφημερίδα "Μαύρη Κιμωλία" η οποία την τελευταία ημέρα του τουρνουά προσέφερε 300 ευρώ στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης

IMG 2684

Δείτε εδώ περισσότερες από 300 φωτογραφίες

Ένα video από τους αγώνες


Το video από τον τελικό


Δεν υπάρχουν σχόλια: