Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

H Γερμανία, σύμφωνα με το γερμανικό ταμπλόιντ «Bild», καταλαμβάνει επάξια το τίτλο του "μεγαλύτερου μπορντέλου της Ευρώπης". Εθνική βιομηχανία οι... οίκοι ανοχής στη Γερμανία.



Με περίπου 400.000 εργαζόμενους και εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ και του πληρωμένου έρωτα, η Γερμανία, σύμφωνα με το γερμανικό ταμπλόιντ «Bild», καταλαμβάνει επάξια το τίτλο του "Μεγαλύτερου μπορντέλου της Ευρώπης".


Σύμφωνα με την «Bild» περισσότεροι από 1,2 εκατ. άνδρες χρησιμοποιούν καθημερινά τις υπηρεσίες των οίκων ανοχής σε ολόκληρη τη Γερμανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας που αξιοποιεί στοιχεία παλιότερης σχετικής έρευνας της βρετανικής «The Guardian», η βιομηχανία του σεξ επί πληρωμή γνωρίζει κυριολεκτικά άνθηση στη Γερμανία όπως καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι μόνο στο γερμανικό χωριό Σααρμπρούκεν λειτουργούν περισσότεροι από 1.000 οίκοι ανοχής!

Σύμφωνα με την «Bild», περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνδρες καθημερινά χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των οίκων ανοχής σε ολόκληρη τη χώρα με αποτέλεσμα ο συνολικός τζίρος της βιομηχανίας να φτάνει τα 1,45 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Μάλιστα οι εκδιδόμενες και εκδιδόμενοι φορολογούνται για τις υπηρεσίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: