Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο "πατριωτισμός" του εθνικιστή και ο εθνικισμός του πραγματικού πατριώτη.


Στα ερωτήματα που ακολουθούν, τις απαντήσεις τις δίνει η ίδια η ιστορία. Η ιστορία που οφείλουμε να κοιτάξουμε όλοι μας κατάματα, όχι με τα μάτια των Ρεπούσηδων και των τζιτζιφιόγκων του νεοταξίτικου «ανθρωπισμού», αλλά με τα μάτια των ανθρώπων που πονάνε και αγαπούν αυτό το δόλιο τόπο...


Πέσατε από τα σύννεφα;;;  Καλή προσγείωση λοιπόν στο λάκκο με τα κωλοδάκτυλα. 

Τι ψάχνετε λέει;;;  Να αποδείξετε ότι η ναζιστική συμμορία που έκανε σημαία της τον εθνικισμό, συνιστά ταυτόχρονα και εγκληματική οργάνωση;;;

Και γιατί δε φυλλομετράτε την ιστορία των λαών;;;  Φυλλομετρείστε την και βρείτε ένα - έστω ένα - γαμημένο παράδειγμα που να αποδεικνύει ότι αυτού του είδους ο «εθνικισμός» δεν πορεύτηκε ταυτόσημα με κηρύγματα μίσους. Δε θα βρείτε.

Φυλλομετρείστε την και θα δείτε, πως τα κηρύγματα μίσους ουδέποτε έμειναν κενό γράμμα στις διακηρύξεις των «εθνικιστών», αλλά συνοδεύτηκαν πάντα από...

Δολοφονικές επιθέσεις, που πότιζαν με αίμα το βρυκόλακα του εθνικού διχασμού και εν τέλει του εμφυλίου.

Φυλλομετρείστε την και θα δείτε, πως οι δολοφονικές επιθέσεις, δεν έγιναν ποτέ από ανθρώπους που είχαν ως κίνητρο την αγάπη τους για την πατρίδα, αλλά από τέρατα που η ψυχή τους ξεχείλιζε από μίσος για τον συμπολίτη τους, τον αδελφό τους, το συμπατριώτη τους.

Πάμε τώρα και στα δικά μας. Ορυμαγδός αποκαλύψεων λοιπόν.

Όχι μόνο για την «εξωσυστημική» ατζέντα του νεοναζισμού ( την οποία έστω και αρνητικά διαφημίσατε).

Όχι μόνο για τις αποσπασματικές - πλην καλά οργανωμένες - δολοφονικές επιδρομές τους που προηγήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα.
Αλλά και για τη στρατιωτική τους εκπαίδευση προκειμένου να καταστούν μια τέλεια πολεμική μηχανή.

Όπως επίσης και για τον οπλισμό που διέθεταν και διαθέτουν ( μέχρι και βαρύ οπλισμό λένε οι πληροφορίες) και τον οποίο προφανέστατα στο σχεδιασμό τους προβλέπεται να χρησιμοποιήσουν.

Τα ερωτήματα λοιπόν που ανακύπτουν είναι σαφή.
Και ως τέτοια δε φυλακίζονται ούτε στα όρια της δημοσιογραφικής διαστροφής, ούτε βεβαίως στα τερτίπια του «νομικίστικου» και ουδόλως νομικού πολιτισμού, που καλείται σήμερα να τους δικάσει.

Που τα βρήκαν αυτά τα όπλα και μέσα από ποιες διαδικασίες τα προμηθεύτηκαν;;;

Ποια εξωεθνικά κέντρα και με ποιο τρόπο συνέβαλαν στο βαρύτατο εξοπλισμό τους;;;

Σε ποια άραγε αντιμνημονιακή - αντισυστημική πολιτική λογική στηρίζεται η καταδρομικού χαρακτήρα εκπαίδευση του σκληρού πυρήνα των στρατευμένων τους μελών;;;

Ενάντια σε ποιους σκόπευαν (και σκοπεύουν) να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον οπλισμό;;;

Ενάντια στα εντελώς συγκεκριμένα και επώνυμα μέλη μιας πολιτικής συμμορίας που ξεπούλησε τα εθνικά οράματα, τα εθνικά δίκαια, και τις κορυφαίες εθνικές προτεραιότητες του Ελληνισμού από τα ¨μια και τις Μαδρίτες μέχρι τα μνημόνια και τις ταπεινωτικές εθνικές υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα;;;

Ή μήπως σκόπευαν να τα στρέψουν ενάντια στο Ελληνικό Έθνος για να επιβάλουν ντε φάκτο την αναβίωση του φασισμού στον τόπο μας και μάλιστα στην πιο αιματοβαμμένη του εκδοχή;;;

Σ αυτά τα ερωτήματα, δε θ απαντήσει ποτέ η δικαστική έρευνα...

Ούτε φυσικά και τα επικοινωνιακά τερτίπια των πολιτικών ανδρεικέλων, που δεν υπηρετούν το λαό αλλά τα συμβόλαια που υπέγραψαν με τους κατοχικούς δυνάστες.

Σ αυτά τα ερωτήματα απάντα μόνο η ζωή και η ίδια η ιστορία.
Η ιστορία που οφείλουμε να κοιτάξουμε όλοι μας κατάματα, όχι με τα μάτια των Ρεπούσηδων και των τζιτζιφιόγκων του νεοταξίτικου «ανθρωπισμού», αλλά με τα μάτια των ανθρώπων που πονάνε και αγαπούν αυτό το δόλιο τόπο.

Και τότε οι απαντήσεις που θα πάρουμε, θα είναι σαφείς, θα είναι ξεκάθαρες, και δε θα επιδέχονται κανενός είδους παρερμηνείες.

Ο νεοναζισμός και ο εθνοκτόνος «εθνικισμός», πάντα και μόνο ως εγκληματική συμμορία μπόρεσε να πορευθεί στη διαδρομή της ανθρώπινης ιστορίας.

Γιατί;;;  Γιατί στηρίχτηκε στο μίσος για το συμπολίτη και όχι στην αγάπη για την πατρίδα.

Γιατί;;;  Γιατί όταν η πατρίδα μάτωνε και φώναζε απελπισμένα για υπερασπιστές, αυτός πάντα συστρατευόταν με τα τάγματα θανάτου των εχθρών της.

Γιατί;;;  Γιατί απλούστατα ο «πατριωτισμός» του εθνικιστή φύτρωσε εκεί που έχεσε ο εθνισμός του πραγματικού πατριώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: