Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν ο Βασίλης Χατζηπαναγής δεν είναι η καλύτερη ντρίπλα στο γήπεδο... Oι άμπαλες πασούλες Τσίπρα στη ΔΕΘ, σαν αυτές του Καραμανλή, είναι το προβλεπέ ντροπιαστικό βίντεο της μέρας. Δείτε τα video

tsiprasbala1


Πιστοί για άλλη μια χρονιά στην συντήρηση του πιο θλιβερού ετήσιου θεσμού της χώρας, άπαντες οι κυβερνητικοί πολιτικοί, στελέχη, δημοσιογράφοι, μπάτσοι και λοιποί αργόσχολοι τύποι συναντήθηκαν και φέτος στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στη συμπρωτεύουσα για την παραδοσιακή αρλουμπολογία, το τάξιμο, και την απαραίτητη γραφικότητα.

Αρχικά προηγήθηκε μια σύντομη αψιμαχία με υπάλληλο κερδοφόρας επιχείρησης:


Καθώς τρία πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν από την αρχή της γέννησης του βράχου που ονομάζεται Ελλάδα – το γαλάζιο του ουρανού, το μπλέ της θάλασσας και η μαλακία του έλληνα πρωθυπουργού – ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και αντάλλαξε μπαλιές.

Κάπως έτσι:

Ίσως ένας από τους μεγαλύτερους άρχοντες της ντρίμπλας . Δίπλα του, ο μεγάλος Βασίλης  Χατζηπαναγής.

Ίσως ένας από τους μεγαλύτερους άρχοντες της ντρίμπλας . Δίπλα του, ο μεγάλος Βασίλης
 Χατζηπαναγής.

Alexandros Michailidis / SOOC

Alexandros Michailidis / SOOC


Πλάνα αρχείου από παλιότερες ομορφιές, του φίλου του Αλέξη, Κωστάκη Καραμανλή:Αποτέλεσμα εικόνας για ο καραμανλής τραυματίζεται στο ποδόσφαιροΑποτέλεσμα εικόνας για ο καραμανλής τραυματίζεται στο ποδόσφαιροΔεν υπάρχουν σχόλια: