Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Μοίρασε εγκεφαλικά στους Έλληνες Πατριώτες ο Αντώνης Ρέμος με τις δηλώσεις λατρείας του για τον ΚεμάλΝαι ναι ξέρω έναν Κεμάλ, δεν τον ξέρεις είναι απ΄το χωριό

Πριν από λίγες μέρες ο Αντώνης  Ρέμος έδωσε μια συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet μιλώντας για την καταγωγή του από το Αϊβαλί και τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης στον οποίο γεννήθηκε και ο ιστορικός ηγέτης της μοντέρνας Τουρκίας Κεμαλ Ατατούρκ όπως επίσης και για τις κινήσεις που κάνει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης για να εκμεταλλευτεί τουριστικά το σπίτι στο οποίο έζησε ο Κεμάλ.
Εντύπωση  προκάλεσε η άποψη που εξέφρασε ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής για τον Κεμάλ Ατατούρκ
«Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Ξέρετε το σπίτι του Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε πολύ περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες του κόσμου»


Αμφιβάλουμε αν έχει ιδέα ποιος ήταν ο Κεμάλ Ατατούρκ και το τι έκανε εκτός από το να εκσυγχρονίσει την οθωμανική Τουρκία, άλλα είναι αστείο να βλέπεις τι μπορεί να πει ο καθείς για να μαζέψει λιγο παραπάνω κόσμο στα live που προφανώς ετοιμάζει στην γειτονική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: