Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση - ενημέρωση της Ηπειρωτικής Συσπείρωσης για το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ 21/9/2016
Αγαπητοί συμπατριώτες,
εγκαινιάζουμε από σήμερα την τακτική ενημέρωση των Ηπειρωτών για τις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΠΣΕ. Θεωρούμε ότι είναι κάτι περσότερο από αναγκαία αυτή η ενέργεια μας για να γνωρίζουν οι απόδημοι, τι συζητάει και αποφασίζει το κορυφαίο όργανο της οργανωμένης αποδημίας.
Στη χθεσινή (21/9/16) συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΣΕ οι δέκα σύμβουλοι, οι εκλεγμένοι με τον συνδυασμό της ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, κατέθεσαν κείμενο με σειρά θεμάτων προς συζήτηση για θέματα που εκκρεμούν και προβλήματα που διαρκώς επιτείνονται στη διάρκεια της θητείας του παρόντος Δ.Σ. (έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα).
Το ΔΣ ξεκίνησε τη συζήτηση με θέματα ενημέρωσης από τον Πρόεδρο του. Οι σύμβουλοι της Η.Σ. άσκησαν αυστηρή κριτική στα θέματα μη δημοκρατικής λειτουργίας , της εν κρυπτώ λήψης αποφάσεων, της μη γνωστοποίησης στα μέλη του ΔΣ των εγγράφων που είτε εισάγονται στην ΠΣΕ, είτε αποστέλονται. Τοποθετήθηκαν ιδιαίτερα στα ζητήματα της διαδικασίας για τη λήψη απόφασης για το 8ο Παγκόσμιο Πανηπειρωτικό Συνέδριο, τις πρωθύστερες ενέργειες μελών του Προεδρείου δίχως την πρέπουσα ενημέρωση του Δ,Σ., καθώς και στην ανάγκη τακτικής ενημέρωσης για τα οικονομικά της ΠΣΕ.

Ομόφωνα έγινε δεκτό το αυτονόητο - να αποστέλλονται όλα τα έγγραφα στα μέλη του ΔΣ.

Στη συζήτηση «για την επιστολή της κ. Σιαμέτη», με βάση και την προηγούμενη συνεδρίαση του, το ΔΣ ομόφωνα αναίρεσε το περιεχόμενο της. Η διαδικτυακή διαρροή της πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. και η κοινοποίησή της από γνώριμους για τις εμμονές και το ρόλο τους "καλούς πατριώτες" κατέδειξε την προσπάθεια αξιοποίησης της για σπίλωση του Σωτήρη Κολιούση - προσπάθεια που, στη συνεδρίαση του Δ.Σ., κατέπεσε στο κενό.
Η εισήγηση του εφόρου πολιτισμού για τη συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Ηπειρωτών Καλλιθέας θεατρικής παράστασης στις 27/10/16 δεν έγινε δεκτή και με πρόταση της ΗΣ ομόφωνα αποφασίστηκε να γίνει κοινή συνεδρίαση των δύο ΔΣ για τη συνδιοργάνωση την ίδια μέρα στην Καλλιθέα εκδήλωσης με θέμα το έπος του '40 και της Αντίστασης.
Το ΔΣ διακόπηκε και θα συνεχίσει στα θέματα της ΗΔ (που θα εισηγηθεί η ΗΣ) την Πέμπτη 6-10-16 στις 6:30μμ

Αθήνα 22/9/2016

Οι σύμβουλοι της ΗΣ στο ΔΣ της ΠΣΕ

1. Γ. ΒΑΖΟΥΚΗ

2. Γ. ΒΛΑΧΟΣ
3. Ν. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
4. Χ. ΔΗΜΟΣ
5. Ν. ΖΕΚΗΣ
6. Σ. ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ
7. Α. ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ
8. Γ. ΝΑΚΗΣ
9. Ε. ΝΤΑΣΙΟΥ
10. Μ. ΤΖΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: