Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού φέτος το καλοκαίρι, 7 Αυγούστου 2016, ήλθε στο Παλαιοχώρι Σκούπας, στο Αράχθειο Θέατρο, στα πλαίσια του 10ου Αράχθειου Φεστιβάλ


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η μαγευτική συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού μας Ναυτικού που πραγματοποιήθηκε στις 7/8/2016 στο Αράχθειο Θέατρο στο Παλαιοχώρι Σκούπας Άρτας στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ


Τη συναυλία παρακολούθησε πλήθος κόσμου που σαγηνεύτηκε από τα υπέροχα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.





Στη Μπάντα συμμετείχαν 36 ένστολοι μουσικοί και τραγουδιστές με μαέστρο τον Πλωτάρχη Γ. Τσιλιμπάρη ΠΝ.




Τραγούδησαν η σοπράνο Ευδοκία Μωϋσίδου, ο τενόρος Στ. Σαλαμπασόπουλος, η Ιρσίλη Μπενέτου και ο Σ. Γραμματικός.




Τη Μπάντα συνόδευσε ο Πλοίαρχος Αν. Μιχέλης ΠΝ, Διευθυντής του γραφείου δημοσίων σχέσεων του Πολεμικού Ναυτικού.




Κατά την έναρξη της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες εκ μέρους του Αραχθείου Θεάτρου προς τον Α/ΓΕΝ Αντινάυαρχο Γ. Γιακουμάκη ΠΝ που αποδόθηκε από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και προς την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού που αποδόθηκε από τον Δήμαρχο Άρτας κ. Χρήστο Τσιρογιάννη.

Παράλληλα εκ μέρους του Α/ΓΕΝ απονεμήθηκε τιμητικός θυρεός στην κ. Ρίτα Νάστου που αποδόθηκε από τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του Πολεμικού Ναυτικού Πλοίαρχο Αν. Μιχέλη ΠΝ.




Την συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Άρτας κ. Γ. Στύλιος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Α. Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Β. Ψαθάς, ο Δήμαρχος Άρτας κ. Χ. Τσιρογιάννης με τους Αντιδημάρχους κκ Λιόντο και Ζέρβα, ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθ. Ζούτσος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης κ. Γ. Μπάρπας, ο τέως Δήμαρχος Άρτας κ. Ι. Παπαλέξης, ο τέως Δήμαρχος Ξηροβουνίου κ. Λ. Τσιάπαλης, ο δημοτικός σύμβουλος Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Φ. Χαχούλης, η τέως Πρόεδρος του πρώτου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων κ. Α. Μαργαρίτη με το σύζυγό της γιο της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας κ. David Andrews και το γιο τους Αλέξανδρο, ο τέως Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής κ. Κ. Αλεξίου, ο Πρόεδρος της Τζουμερκιώτικης Ομοσπονδίας κ. Χ. Λαναράς, εκπρόσωποι της Πανηπειρωτικής κκ Α. Κοντός και Ε. Σιαμέτη, πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με μηνύματά τους η Υφυπουργός και κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Όλγα Γεροβασίλη και οι Βουλευτές Άρτας κ. Β. Τσίρκας και Πρεβέζης κ. Κ. Μπάρκας.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Α/ΓΕΝ Αντινάυαρχο κ. Γ. Γιακουμάκη ΠΝ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για τη διάθεση της Μπάντας, καθώς και όλους τους συντελεστές της συναυλίας.

















Με εκτίμηση, Ρίτα Μυστακοπούλου- Νάστου 


Δεν υπάρχουν σχόλια: