Υλικά
για 4 άτομα
1/2
ματσάκι ρόκα
1
λόλα κόκκινη
4-5
φύλλα από παντζάρι
1
μικρό μαρούλι iceberg
30
γρ. ντομάτα λιαστή αποξηραμένη
20
γρ. ελιές μαυρες
1
κρεμμύδι ξερό κομμένο φέτες
4
ντοματινια
2-3
φύλλα σπασμένα δυόσμο-βασιλικό
4
κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
- Πιπέρι
1
κ. σ. πετιμέζι
4
φέτες φρυγανισμένο ψωμί.
Εκτέλεση
συνταγής
Πλένετε
σε κρύο νερό πολύ καλά τα σαλατικά
κατόπιν τα κόβετε με το χέρι , τα
τοποθετείτε σε μια σαλατιέρα βαθιά,
όπου θα τα ανακατέψετε, ρίχνετε όλα τα
υπόλοιπα υλικά , το ελαιόλαδο, το πετιμέζι,
αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε απαλά .
Τέλος,
γαρνίρετε με τις ψημένες φέτες ψωμιού
και μικρές κουταλιές από τσαλαφούτι.
Καλημερίζω την ομορφη ΗΠΕΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!
Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων
Ελλάδος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου