Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 8 τεράστιες αλήθειες που ανακαλύψαμε παρακολουθώντας την εκπομπή του Νίκου Κωνσταντινίδη

Κανένας τηλεθεατής μόνος, καμία καράφλα αγεφύρωτη
Αντέξαμε το ρεπορτάζ στην εκπομπή που μοιάζει με την ακαδημία ταξιτζήδων στην χώρα του Οζ
Λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε τον Νίκο Κωνσταντινίδη, αγαπητοί φίλοι. Ο αρχετυπικός βαψομαλλιάς και λαμπρός ambassador του μαλλιού καραφλάζ, δρ. Νίκος, είναι ο άνθρωπος που κάνει τον Γιώργο Τράγκα να μοιάζει Χαντερ Σ. Τομσον και τον Κωστή Παπανικόλα, Κοπέρνικος.

Ο Νίκος ο Κωνσταντινίδης ταξιδεύει εδώ και πολλά χρόνια σε διάφορες συχνότητες της ελληνικής τηλεόρασης, πρόκειται για ένα νομά των περιφερειακών καναλιών, οπότε δε μπορείς να ξέρεις πότε ακριβώς θα τον πετύχεις. Αλλά αν η τηλεόρασή σας δείξει αυτή τη φάτσα με φόντο μια οικογένεια, μια ορθόδοξη εκκλησία, κάμποσους αγρότες και μια διαδήλωση, τότε ξέρετε ότι παρακολουθείτε το Νίκο στη Χώρα των Θαυμάτων, αγαπητοί φίλοι.maxresdefault
kwnst2-760x1024
The Empire Strikes Back!!! ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ! Αναλυτική βιβλιοκριτική εδώ.
Όλες οι αλήθειες που ακούγονται στην Ώρα του Λαού είναι κάποιου είδους άγριο μεταμεσονύκτιο ακτιφάρισμα μέσα σε ταξί με διπλοκούρσα τον Πούτιν, ή έτσι σου φαίνεται γιατί έχεις πιει δυο κιλά MD. Ακριβώς δηλαδή το ρεπορταζ που συνήθως κάνουμε στο Luben.
Αφού είδαμε ΟΛΟ το υλικό που προσφέρει ο ίδιος (δωρεάν!) στο κανάλι του YouTube, μαζέψαμε τις 8 αλήθειες που μάς έκαναν σοφότερους. Πάμε να μορφωθούμε!
Το σταυροκίνι είναι η χριστιανική απάντηση στο μπουρκίνι
Όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι ανώμαλοι και άχρηστοι εκτός από ένανΟ κόσμος θα τελειώσει επειδή είδα καβαλάρηδες στα σύννεφα
Oι βουλευτίνες είναι πουτάνες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι Μασόνος γιατί σχηματίζει με τα χέρια του το μασονικό μουνάκι
Η Λαγκάρντ είναι η δίδυμη αδερφή του Βαρουφάκη επειδή είδα αυτό το φώτοσοπ
Ο Ιησούς και ο Αντώνης Ρέμος είναι το ίδιο πρόσωπο
Επιτέλους οι άντρες μπορούνε να κατουράνε όρθιοι. Αυτό.
+ Bonus.

Προϊόν Κωνσταντινίδη υποκατάστατο του βιάγκρα

εξαιρετικά επιστημονικές ορολογίες όπως “σεξουαλική ιπποδύναμη” και “650ml παντοδύναμης στύσης”. ΜΟΝΟ 68 ευρώ τα 8 χάπια. Φαρμακείο.

+ Extra Bonus:

To BUSEN STAR


+ Extra EXTRA Bonus:

ΣΑΡΠ ΙΣΤ = ΤΣΙΠΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: