Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για την διενέργεια πρόωρων εκλογών, εξαπολύει το ''Ποτάμι'' ."Νομίζουν ότι βρήκαν άλλο ένα τρικ..."

Ποτάμι: Νομίζουν ότι βρήκαν άλλο ένα τρικ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για την διενέργεια πρόωρων εκλογών, εξαπολύει το Ποτάμι, κατηγορώντας τους πως «αυτό που τους νοιάζει είναι να εφευρίσκουν τρικ που θα διαιωνίζουν την εξουσία τους και τα προνόμιά τους. Και νομίζουν ότι βρήκαν άλλο ένα».


Το ''Ποτάμι'' ισχυρίζεται πως ο κ. Τσίπρας είχε λύσεις, «η ανοχή των κομμάτων της αντιπολίτευσης και η υποστήριξη στη Βουλή όποτε χρειαζόταν, του έδινε τη δυνατότητα να κυβερνήσει μέχρι να σταθεροποιηθεί η παραπαίουσα οικονομία. Όμως η πονηρή σκέψη "να κάνουμε τώρα εκλογές πριν καταλάβει ο κόσμος τι έχει να πληρώσει το φθινόπωρο" τον οδηγεί σε μια τραγική για την χώρα επιλογή».

Κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι οδήγησε τη χώρα σε ένα διχαστικό δημοψήφισμα με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, η Ελλάδα να χάσει όλους τους συμμάχους της και «στο εσωτερικό η χώρα αυτούς τους 6 μήνες αποσυντίθεται». Κάνει λόγο για «κυβερνητική παρέα», που όμως «δεν θέλει να δουλέψει. Δεν ενδιαφέρεται να λύσει προβλήματα. Θέλει μόνο να συναλλάσσεται και να κερδίζει χρόνο».

Το Ποτάμι εκτιμά πως οι εκλογές που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο θα στοιχίσουν πολλά στην ελληνική κοινωνία, όπως νέα λουκέτα, ανεργία, αβεβαιότητα, φυγή προσώπων και επιχειρήσεων στο εξωτερικό και εκφράζει την πεποίθηση πως «ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι με ψέματα και παλαιοκομματικές συμπεριφορές η χώρα δεν πάει μπροστά. Το Ποτάμι η δύναμη της αλήθειας, η δύναμη του καινούργιου θα είναι σε αυτές τις εκλογές η απάντηση των ανθρώπων που παράγουν και δημιουργούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: