Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Στο νοσοκομείο Πρέβεζας με συμπτώματα οξείας ξεκούρασης ο Καραμανλής! Όλη η Ελλάδα στο πλευρό του!


Στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Πρέβεζας, μετά από την διαμετακόμηση του, από αυτό της Λευκάδας, εισήχθη σήμερα το πρωί, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με συμπτώματα οξείας χαλαρότητας που προκλήθηκε όπως λένε οι γιατροί από την παρατεταμένη ξεκούραση.

Τα συμπτώματα απόλυτης ξεκουραστικής αποχαύνωσης παρατηρήθηκαν από τη Νατάσα Καραμανλή, όταν ο πρώην πρωθυπουργός παράτησε στη μέση την πρώτη πίστα του παιγνιδιού που έπαιζε στο playstation. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ.

Ήδη στο νοσοκομείο Πρέβεζας, καταφθάνουν στελέχη της ΝΔ απ όλη την Ελλάδα ενώ χιλιάδες πολίτες τηλεφωνούν  για ευχές στα γραφεία της Τ.Ο της ΝΔ στο νησί.

Υπενθυμίζεται οτι ο πρώην πρωθυπουργός έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Νατάσα, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Λευκάδα.

Το βράδυ μάλιστα της Παρασκευής, προχθές, ο πρώην πρωθυπουργός, ευδιάθετος και μαυρισμένος, βρέθηκε στο ορεινό χωριό Καρυά και απόλαυσε τοπικές γεύσεις σε μια παραδοσιακή ταβέρνα.

Εκτός από τη σύζυγό του, μαζί του ήταν ο Κώστας Γκιουλέκας , ο Γιώργος Βλάχος και ο Θοδωρής Σολδάτos, καθώς και δεξιοί παρατρεχάμενοι από Λευκάδα, Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: