Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Από το 1ο Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου στο 12ο Rapido molino Music Festival



Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Αυγούστου 2015 ο Γοργόμυλος Πρέβεζας υποδέχεται το Rapido molino Music Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ηπείρου σε διάρκεια και αντοχή στο χρόνο. Η πλατεία του χωριού θα γεμίσει ξανά με καλή ελληνική και ξένη ροκ μουσική, καταξιωμένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, αλλά και χιλιάδες επισκέπτες, που θα κατακλύσουν την περιοχή, όπως γίνεται εδώ και τόσα χρόνια.
   Ήταν το 2004, όταν ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Γοργομύλου Πρεβέζης, παρακινούμενος από μία ομάδα νέων του χωριού, διοργάνωσε, με πενιχρά μέσα, το 1ο Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου.  

  Με το πέρασμα των χρόνων, το μουσικό event έμεινε γνωστό με την ονομασία Rapido molino Music Festival φιλοξενώντας σημαντικούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα και δίνοντας στον Γοργόμυλο τον τίτλο του πιο ροκ χωριού της Ηπείρου.
   Εκεί εμφανίστηκαν καλλιτέχνες, όπως οι Β. Παπακωνσταντίνου, Γ. Αγγελάκας, Χρ. Θηβαίος, Μπ. Στόκας, Λάκης Παπαδόπουλος, Γ. Μηλιώκας Ν. Ζιώγαλας, Γ. Ζουγανέλης, Γ. Γιοκαρίνης, Πάνος Μουζουράκης, και συγκροτήματα με μεγάλη ιστορία, όπως οι SOCRATES, BLUES WIRE, G. GAKIS & TROUBLEMAKERS, 15 50
   Στον Γοργόμυλο επίσης, δόθηκε η ευκαιρία σε πολλά τοπικά συγκροτήματα να ανέβουν στη σκηνή του RAPIDO MOLINO και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. 
   Πέρυσι, στο φεστιβάλ φιλοξενήθηκε, για πρώτη φορά, καλλιτέχνης από το εξωτερικό. Ήταν ο Barry Barnes σε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Rory Gallagher
  Φέτος, στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου «Rapido Molino», συμμετέχουν το Σάββατο 8 Αυγούστου ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, οι Salto mortale και ο Βαγγέλης Κοσίνας
   Την σκυτάλη παίρνουν την Κυριακή 09 Αυγούστου ο Joe Lynn Turner (DEEP PURPLE, RAINBOW ), ο Ron "Bumblefoot" Thal ( Guns 'n' Roses ), ο G. Gakis & Trumblemakers, οι Neperia,Bandemonic και Crimson Vein και ανεβαίνουν στη σκηνή για να δώσουν ένταση στην καλοκαιρινή βραδιά.
   Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές, λαμβάνοντας υπ' όψιν την οικονομική συγκυρία, ακολούθησαν μια άκρως ευέλικτη πολιτική για τα εισιτήρια. Έτσι τα παιδιά μέχρι 14 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ στη διαδικασία προπώλησης τα διήμερα στοιχίζουν 13 ευρώ, ενώ τα μονοήμερα 8 ευρώ/ημέρα. Για αγορές την ίδια ημέρα το κόστος είναι 10 ευρώ /ημέρα.
Πληροφορίες για τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων στο rapidomolino.com και στο Facebook, στο RaPiDo MoLiNo RoCk FeSt (tHe PaGe)
Ώρα έναρξης 20:30'

Δεν υπάρχουν σχόλια: