Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Washington Times: Η Ευρώπη δεν χρηματοδοτεί την Ελλάδα αλλά τους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς της, διασώζοντάς τους!

WT : Η Ευρώπη δεν χρηματοδοτεί την Ελλάδα αλλά τους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς της, διασώζοντάς τους!

Η Ευρώπη δεν σώζει την Ελλάδα. Σώζει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας που ενώ είναι υπεύθυνο για την καταστροφή, εξακολουθεί να στηρίζεται για να κυβερνά"! Το γράφουν οι Washington Times και είναι οδυνηρά αληθινό αφού ξεγυμνώνει τους πάντες : ΕΕ, κυβέρνηση και βέβαια τα ελληνικά ΜΜΕ της σιωπής...

Γράφει η εφημερίδα : "Οι Ευρωπαίοι δικαιολογούν τα πακέτα διάσωσης λέγοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό της ως προϋπόθεση για τη λήψη περαιτέρω κεφαλαίων. Κι ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται υπεύθυνο, δημιουργεί στρεβλά κίνητρα και παραβλέπει το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ολόκληρη την ήπειρο: την έλλειψη ανάπτυξης.
Στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, και ειδικά στην Ελλάδα, η κυβέρνηση είναι υπερβολικά μεγάλη και επαχθής. Η εξισορρόπηση των αριθμών από την αύξηση των φόρων θα σκοτώσει την ανάπτυξη. Οι ευρωπαϊκές χώρες, παγιδευμένες κάτω από το υψηλό χρέος και ταλανιζόμενες από την ύφεση, μπορεί να ξεφύγουν μόνο αν δουν τις οικονομίες τους να διευρύνονται. Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί αν οι πολιτικοί επιβάλουν ληστρικούς φόρους επί των παραγωγικών δραστηριοτήτων, τιμωρώντας τους επιχειρηματίες..."

"... Τι κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί; Είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς να συνεχίσουν να ξοδεύουν τα χρήματα μιας άλλης χώρας, από το να κάνουν το αντιλαϊκό βήμα να περικόψουν τις περιττές δημόσιες υπηρεσίες και δαπάνες"!!!

"... Έως ότου τα κράτη-μέλη της Ευρώπης αντιμετωπίσουν τα υπερμεγέθη κράτη πρόνοιας και τα επαχθή φορολογικά συστήματα, η ανεργία και η ύφεση θα συνεχιστούν στην Ελλάδα και όχι μόνο", καταλήγει η εφημερίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: