Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, η ''Γιορτή της Σαρδέλας'' στην Πρέβεζα, με την ηπειρώτικη μουσική κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου.






Η  ''γιορτή της σαρδέλας'', το μεγαλύτερο λαϊκό πανηγύρι για την περιοχή  ,θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 και ώρα 9 το βράδυ στο χώρο του πάρκινγκ της παραλίας Πρέβεζας.

Ψητή σαρδέλα, πρεβεζάνικη ντομάτα και άφθονο κρασί θα πλαισιώσουν την  βραδυά, συνεχίζοντας μια παράδοση που διαρκεί   εδώ και  40 περίπου χρόνια.

Η γιορτή της σαρδέλας αποτελεί «σήμα κατατεθέν» για την Πρέβεζα  αναδεικνύοντας το στενό δέσιμό της με τη ναυτική παράδοση και την αλιεία.

Οι επισκέπτες θα χαρούν την όμορφη βραδυά, συνοδεία  της  ηπειρώτικης μουσικής κομπανίας του Θοδωρή Γεωργόπουλου, με τον καλλίφωνο Μιχάλη Ζάμπα, στο τραγούδι και το λαούτο    σε  μουσικούς δρόμους  ηπειρώτικους, παραδοσιακούς  και αγαπημένους

H γιορτή της σαρδέλας   προσελκύει κάθε καλοκαίρι χιλιάδες κόσμου από την ευρύτερη περιοχή  οι οποίοι   απολαμβάνουν   τις παραδοσιακές γεύσεις  και την καλή μουσική.

Δημοτικό  Ραδιόφωνο Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: