Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Μακάρι να είχαμε περάσει από τα θρανία αυτού του ΕΠΑΛ... Ανασκαφές βρήκαν τον ροκ κλώνο του Βασίλη Λεβέντη, να εκτελεί χρέη λυκειάρχη στην Κρήτη. Δείτε το video

6XH_0s


Χθες δεν είχαμε απλά μια Δευτέρα. Είχαμε την πρώτη μέρα του σχολείου, αγαπητοί φίλοι, κατά την οποία τα σχολεία είναι υποχρεωμένα να φωνάξουν ένα παπά για να ρίξει έναν εξορκισμό στους μαθητές και να αποτάξουν από πάνω τους τις καλοκαιρινές διακοπές μια και καλή.

Ο αγιασμός είναι σίγουρα μια αρκετά βαρετή διαδικασία, αλλά μετά βγάζει λόγο ο διευθυντής και γίνεται ακόμη πιο βαρετή. Εκτός εάν είσαι μαθητής στο ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου Κρήτης όπου πηγαίνεις πρώτη μέρα σχολείο για να ανακαλύψεις ότι ο διευθυντής σου είναι ένας ροκ κλώνος του Βασίλη Λεβέντη. Τότε ξέρεις ότι τα πράγματα θα αποκτήσουν τρομερό ενδιαφέρον.

Σα να πηγαίνεις στο Χόγκουαρτς και διευθυντής δεν είναι ο Ντάμπλντορ, αλλά ο Χάγκριντ. Σε αυτό το ΕΠΑΛ, απ’ ό,τι φαίνεται, χρέη διευθυντή έχει αναλάβει ο κος Ιωάννης Γιαννακάκης, ο οποίος την ώρα που αρπάζει το μικρόφωνο δεν ξέρεις εάν θα πει κάτι για τη σχολική πρόοδο ή αν θα τραγουδήσει την πιο ζόρικη ροκιά που έχεις ακούσει ποτέ σου, δικέ μου.


Εντάξει, μάλλον βρήκαμε τον πιο κουλ καθηγητή στον κόσμο, με μεντάλιτι που ταιριάζει απόλυτα με το διάδοχο του πανωλεθρία. Βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, αγαπητοί φίλοι, πλέον μπορείτε να σταματήστε να ψάχνετε από εδώ και από εκεί. Ευχαριστούμε.

2mNTpx

www.luben.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: