Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ταξιδέψτε στις ελληνικές ακτές με το tripinview.com 200.000 αεροφωτογραφίες και 120 ώρες video από όλες τις ελληνικές ακτές

http://www.tripinview.com/#/presentation/63/?overview=51062

(κάντε κλικ επάνω και μετά πατήστε σε οποιαδήποτε τελεία του χάρτη ή μετακινείστε το ελικoπτεράκι, για να μεταφερθείτε στην ανάλογη περιοχή)



Οι χρήστες tripinview.com θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν προορισμούς σε όλη την παραθαλάσσια Ελλάδα, αλλά και το ελληνικό αρχιπέλαγος.




Το σύνολο των ελληνικών ακτών με γεωδαιτημένα (geo-tagged) εναέρια videos και αεροφωτογραφίες από ελικόπτερο, παρουσιάζει για πρώτη φορά η διαδικτυακή πλατφόρμα tripinview.com. Πρόκειται για 
μια παγκοσμίως μοναδική ιδέα και ένα σύγχρονο εργαλείο με το οποίο, τόσο όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν, όσο και οι χρήστες του διαδικτύου από όλο τον κόσμο, θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν προορισμούς σε όλη την παραθαλάσσια Ελλάδα, αλλά και το ελληνικό αρχιπέλαγος. 



Το tripinview.com δημιουργήθηκε από την GeotagAeroview, μια ομάδα νέων επιστημόνων, επαγγελματιών και έμπειρων επιχειρηματιών από την Ελλάδα, που έβαλαν ως σκοπό να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφήσουν όλη την ελληνική ακτογραμμή μέτρο προς μέτρο. Ετσι οι επισκέπτες του αποκτούν πρόσβαση σε 200.000 φωτογραφίες και 120 ώρες video από όλη την ελληνική ακτογραμμή και έχουν την ευκαιρία να δουν τους παραθαλάσσιους προορισμούς και τα ξενοδοχεία που τους ενδιαφέρουν, όπως είναι στην πραγματικότητα. Σύντομα η ομάδα της GeotagAeroview θα εντάξει στην πλατφόρμα και άλλους Μεσογειακούς προορισμούς, όπως η Κύπρος, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Κροατία και η Μάλτα.

Η πλατφόρμα είναι η μοναδική που δίνει την πραγματική διάσταση των προορισμών για όσους κάνουν διακοπές με σκάφος, τους λάτρεις των extreme sports, ή τους ερασιτέχνες ή τους επαγγελματίες ψαράδες. Αντίστοιχα προσφέρει στα ελληνικά ξενοδοχεία και τους επαγγελματίες του τουρισμού, τη δυνατότητα να εγγραφούν στην πλατφόρμα και να διαφοροποιηθούν, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα των προορισμών και των εγκαταστάσεών τους.



Μερικά video:


Κάντε κλικ πάνω σε κάθε περιοχή.






Δεν υπάρχουν σχόλια: