Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Άνθρωποι που συναντάς σε ένα ΚΨΜ, σε ένα καφενείο ή στο πάνελ του ''Ενικού''... Tα καλύτερα κρυφά ταλέντα από το κοινό του ''Ενικού'' του Χατζηνικολάου. που θα μας λείψουν (πολύ)
Δυστυχώς, η τηλεοπτική ρωμαϊκή αρένα ονόματι “Στον Ενικό” που όλοι αγαπήσαμε μας τελείωσε, όπως ανακοίνωσε χτες ο αγαπημένος μας Νίκος Χατζηνικολάου. Το απάγκιο του κάθε θεούλη που ήθελε να ασκήσει το συνταγματικό του δικαίωμα να πει τη μαλακία του τετ α τετ με τα Μεγάλα Κεφάλια της χώρας, δεν υπάρχει πια.

Χωρίς να θέλουμε καθόλου να κοροϊδέψουμε το συγκεκριμένο συνταγματικό δικαίωμα του κάθε κατοίκου αυτή της χώρας (μόνο ο μαλάκας που πληρώνει ΕΝΦΙΑ θα είναι;), θέλουμε να αποδώσουμε φόρο τιμής σε αυτή την εκπομπή που μας χάρισε τόσες στιγμές διασκέδασης με μερικούς από τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους της εκπομπής.

Προσδεθείτε:


Ο τύπος που προτιμά να δηλώνει λαϊκατζής και όχι πωλητής λαϊκών αγορώνΠροφανώς θα πρότεινε κάτι τύπου ΑΓΡΙΑΔΑ. Κρατάμε το για κάποιο λόγο sensual ύφος του Άδωνι την ώρα που ο λαϊκατζής αγορεύσει στο τέλος:

arf

Ο τύπος που ανέφερε τον Αϊνστάιν, το Λένιν και μια αραβική παροιμίαΌταν ο άλλος σκάει με το ντοσιεδάκι του, ξέρεις ότι θα γίνει χαμούλης. Υπέροχο το σημείο που χάνει τη σελίδα του.


Ένας παπανδρεϊκός παλαιοπασόκος και η ελληνικότητα των θεωριών του Αϊνστάιν
Ναι, όλα αυτά που λέμε στον τίτλο συμβαίνουν στο ίδιο βίντεο.


O τύπος που εξοργίστηκε με την έλλειψη δημοτικών
Αυτό είναι ένα πολύ σπάνιο είδος rage, ενδέχεται μοναδικό. Παίζει και να μπαίναμε πάντως στο να παίζει δημοτικά σε όλα τα κανάλια.


Ο Μπένι τα παίρνει στο κρανίο με ακροατήEδώ ο Μπένι παίρνει το όπλο ενάντια σε άμοιρο ακροατή που θεωρεί πως τον προσέβαλλε. Προετοιμαστείτε γιατί η φάση στο τέλος είναι ΔΥΝΑΤΗ.


Συνταξιούχος είμαι, με τέσσερα παιδιά
Το πραγματικά cringe σημείο δεν είναι όταν λέει για τη σύνταξη 2700, είναι όταν λέει στον αέρα ότι ζει το γαμπρό του. Δε θα θέλαμε να είμαστε ο γαμπρός.


Ένας υπουργός από Μ., δεν τον ξέρεις, είναι απ’το χωριό
Η φάση που προσπαθούν όλοι μαζί να το βρουν δεν περιγράφεται με λόγια.


Σκάει κι ένας οπαδός του Αρτέμη ΣώρραΠροφανώς τα καταφέρνει να βγάλει από τα ρούχα του ακόμη και τον βετεράνο του bitchfight στα πάνελς, Νίκο Χατζηνικολάου.


Ένας περίεργος που ρωτάει για τους κόκκινους ΓΥΛΙΟΥΣ των πολιτικών
Για να χρησιμοποιήσεις τη λέξη γυλιός η αλήθεια είναι πως πρέπει να είσαι τουλάχιστον βετεράνος του Έπους του 1940.

Δεν υπάρχουν σχόλια: