Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

O Πάνος Καμμένος ντύθηκε ΟΥΚας και το Υπουργείο Άμυνας το έκρυψε με photoshop για να μη γίνει ρεζίλι... Ο Υπουργός Άμυνας έχει τελειώσει το σχολείο Υποβρύχιων Καταστροφών του TUS

Αποτέλεσμα εικόνας για TUS ft. Demis & Decibel - Υποβρύχιες Καταστροφές
Αποτέλεσμα εικόνας για TUS ft. Demis & Decibel - Υποβρύχιες Καταστροφές
Αποτέλεσμα εικόνας για TUS ft. Demis & Decibel - Υποβρύχιες Καταστροφές
-prostateuei-me-photoshop-ton-p-kammeno-to-upourgeio-amunas-gia-na-min-fainetai-san-oukas-_1.L

Είναι γνωστό τοις πάσι, πως ο Πάνος Καμμένος είναι ο ορισμός του στρατόκαυλου: δε θα μας προξενούσε καμία εντύπωση αν μαθαίναμε πως ικανοποιεί τις ίδιες απλές ανάγκες που όλοι έχουμε φορώντας παραλλαγή. Το ότι έχει εντωμεταξύ ένα σωρό από τέτοιες (όπως έχουμε αναλύσει στο παρελθόν), είναι ίσως μια ένδειξη πως Υπουργός Άμυνες και Μεγάλος Πολέμαρχος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων κάνει και role playing με τις στολές του (του τύπου, “χτύπα με το καμτσίκι και φώναξε με δεκανέα“).

Μπορεί με όλα αυτά να ξεχνιούνται και να οραματιζόνται διάφοροι εθνόπληκτοι τον Πάνο ως Μεγάλο Γουναρά που θα μας πάει ως την Κόκκινη Μηλιά, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Υπουργός όταν πήγε φαντάρος δεν ήταν ακριβώς και ΛΟΚατζής ενώ οι πληροφορίες λένε ότι τον είχαν ταράξει στην άδεια. Οπότε η χθεσινή εμφάνισή του σε ένα στρατοϊβέντ που πήγε να εγκαινιάσει κάτι λυόμενα στο Καστελλόριζο ήταν μάλλον αστεία:


Σε αυτό το τρελό πατριωτικό παρεάκι που περιλαμβάνει την τέλεια σύνθεση παρέας για κάθε νοσταλγό της Χούντας, ξεχωρίζουν ο ναύαρχος Αποστολάκης που είναι αρχηγός ΓΕΕΘΑ με το καπελάκι του συνταξιούχου, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι ακόμη και τώρα πηδάει με αλεξίπτωτα κάθε χρόνο, σαν τίμιος επαγγελματίας ΟΥΚας που είναι.

-prostateuei-me-photoshop-ton-p-kammeno-to-upourgeio-amunas-gia-na-min-fainetai-san-oukas-_3

Παρατηρούμε ποιος Υπουργός Άμυνας αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. φοράει την ίδια στολή με τον κομμάντο παππούλη έτσι; Προφανώς δε λέει ΟΥΚ πάνω θα μας πείτε, μιας και η σχέση του Πάνου με τις καταδύσεις παίζει να μην φτάνει ούτε στο ψαροντούφεκο.

Κι όμως, απ’ότι φαίνεται από φωτογραφίες που ψαρέψαμε από γνωστό ακροδεξιό site, ο Πάνος Καμμένος δεν άντεξε να μη ντυθεί κανονικά ΟΥΚ-ας:

-prostateuei-me-photoshop-ton-p-kammeno-to-upourgeio-amunas-gia-na-min-fainetai-san-oukas-_4

Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως το Υπουργείο Άμυνας έσβησε με photoshop τα σκληροπυρηνικά ραφτά του Πάνου, για μη γίνει τελείως ρεζίλι αλλά τους πήρανε χαμπάρι χωρίς καν ιδιαίτερη προσπάθεια.

Εμείς από την πλευρά μας ενώ πραγματικά αδιαφορούμε για το κόνσεπτ ΟΥΚ-κομάντα-σκληροί καριόληδες με το οποίο χαϊδεύονται οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, θα προτείνουμε στον Υπουργό να μείνει στις υποβρύχιες καταστροφές που είναι στα μέτρα του:


Δεν υπάρχουν σχόλια: