Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Μαύρο στην ενημέρωση. Το Ινστιτούτο Φλωρεντίας πόσους ανέργους προβλέπει;

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαύρο στην ενημέρωση - Το Ινστιτούτο Φλωρεντίας πόσους ανέργους προβλέπει;

1)Γιώργος Κατρούγκαλος Ας ενημερώσει κάποιος με τρόπο τα συριζοτρόλ που γράφουν για τον #Σκαι_ξευτίλες.  Διαπλεκόμενο τελικά ήταν το κανάλι που κάνει εκπομπή ο Λαζόπουλος. Η κυβέρνηση απεφάνθη:
2) Όλγα Γεροβασίλη Και για όποιον δεν κατάλαβε: Μη διαπλεκόμενος και νόμιμος είναι όποιος πλήρωσε τα περισσότερα…  #Πρώτη_φορά_Αριστερά
3) Αλέξης Τσίπρας Το μνημόνιο λέει ότι τα έσοδα από τον διαγωνισμό θα κατευθυνθούν στην αποπληρωμή του χρέους, αλλά ο πρωθυπουργός λέει ότι θα πάνε στις ευπαθείς ομάδες. Εμείς φυσικά πιστεύουμε τον πρωθυπουργό γιατί το μνημόνιο δεν υπάρχει, σκίστηκε «μέρα μεσημέρι στην αυλή της Βουλής»
4) Πάνος Καμμένος Αυτή την Κυριακή με την Αυγή! – εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί το dvd με τις παραιτήσεις του Πάνου Καμμένου
5) Άδωνις Γεωργιάδης6) Γρηγόρης Ψαριανός Σε προσφορά ο τίτλος του μη διαπλεκόμενου με μόλις 246 εκ. ευρώ… Προλάβετε!7) Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος Αλήθεια η Χαρούλα ανακοίνωσε πότε θα κάνει συναυλία ή έκλεισε η φωνή της;8) Νίκος Ορφανός Κλάδος σε αφωνία9) Θάνος Τζήμερος The 1 million- dollar questionΚαι όπως λέει και ο Μάνος ο Βουλαρίνος Τι δεν καταλαβαίνεις;10) Γιάννης ΒρούτσηςΤώρα και τα κανάλια!Δεν υπάρχουν σχόλια: