Υλικά για 4 άτομα
600 γρμ. φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη
1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη
αλεύρι όσο πάρει το κουρκούτι
Εκτέλεση συνταγής
Ξεπαγώστε την πέρκα .
Την κόβετε σε μικρά σε λωρίδες
αλατοπιπερωστε , σε ένα μπολ βάλτε λίγο
χλιαρό νερό και διαλύστε την μαγιά .
Ρίξτε 1 ποτήρι του νερού νερό ανακατέψτε
και προσθέστε το κρεμμύδι και σιγά σιγά
ανακατεύοντας συνέχεια με ένα κουτάλι
κατόπιν προσθέστε και αλεύρι ,τόσο όσο
να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός .
Προσθέστε και τα κομματάκια της πέρκας
και ανακατέψτε καλά .
Βάλτε στο τηγάνι το λάδι να κάψει
ελαφρώς και τηγανίστε για 3 λεπτά από
τις δύο πλευρές καλά .Συνοδέψτε με
πατάτες και μαγιονέζα με δυόσμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου