Yλικά για 6 άτομα
600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
400 γρ. κρέμα γάλακτος ελαφρώς χτυπημένη
1 λεμόνι (το ξύσμα του)
2 κομμάτια γλυκό νεράντζι
150 γρ. γλυκό βύσσινο
3 κουτ. σούπας λικέρ πορτοκάλι
200 γρ. μπισκότα digestive τριμμένα η φύλλο παντεσπάνι
1 κοφτή κουτ. σούπας τζίντζερ σκόνη
Εκτέλεση συνταγής
Στρώστε με διαφανή μεμβράνη μια μακρόστενη φόρμα. Ανακατέψτε απαλά το γιαούρτι με την κρέμα γάλακτος, το ξύσμα, το γλυκό νεράντζι ψιλοκομμένο μαζί με το σιρόπι του και το λικέρ, ανακατέψτε τα τριμμένα μπισκότα με το τζίντζερ και βάλτε την πρώτη στρώση κατόπιν , το 1/3 του μείγματος γιαουρτιού στη φόρμα και πασπαλίστε με τη μισή ποσότητα των μπισκότων.
Βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες σερβίρετε με γλυκό βύσσινο και σιρόπι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου