Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Άρχισε η προετοιμασία των εκδηλώσεων SANTA RUN στην Πρέβεζα.


Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εκδήλωση "Λευκή Νύχτα" στην Πρέβεζα, ο Σύλλογος Φίλων Έντεχνης και Παραδοσιακής Μουσικής ξεκίνησε την προετοιμασία για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει σε όλους τους πεζόδρομους της πόλης, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Πιο συγκεκριμένα, 1000 άτομα και πλέον, ντυμένοι Άι Βασίληδες (Santa Run)θα παρελάσουν στους εμπορικούς πεζόδρομους, Μπιζανίου, 21ης Οκτωβρίου και κεντρικής αγοράς, όπου τους αγώνες δρόμου θα αντικαταστήσει η μουσική, η γιορτινή διάθεση και ο χορός. Της παρέλασης θα ηγούνται ξυλοπόδαροι με στολή Άι Βασίλη αλλά και καλλιτέχνες ντυμένοι ξωτικά, ενώ θα πέφτουν γιορτινά βεγγαλικά.
Μετά την παρέλαση θα εξελίσσονται διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα στους πεζόδρομους και στην κεντρική αγορά με μπάντες και μουσικούς, όπου κανείς θα μπορεί να ακούσει όλα τα είδη της μουσικής. Παράλληλα θα υπάρχει στην κεντρική αγορά καρουσέλ δωρεάν για τα μικρά παιδιά και άλλα παιχνίδια , χορευτές θα παρουσιάζουν εναλλασσόμενα όλα τα είδη των χορών σε διαφορετικά σημεία του κέντρου, ενώ καλλιτέχνες ντυμένοι κλόουν και ξωτικά θα δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα διασκέδασης για τα παιδιά.
Την ίδια στιγμή τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά για να ψωνίζουν με ειδικά κουπόνια έκπτωσης για αυτές τις ημέρες οι ντόπιοι αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μας.
Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο δημοτικό ραδιόφωνο και στο Prisma FM ο πρόεδρος του πολιτιστικού φορέα Δημήτρης Λούπας, η εκδήλωση του "Santa Run" θα γίνει τις δύο τελευταίες Κυριακές του έτους δηλαδή στις 20 και 27 Δεκεμβρίου.
Για να επιτευχθούν οι στόχοι της εκδήλωσης, χρειάζεται μακρά προετοιμασία και συμμετοχή εθελοντών. Γι αυτό θα πρέπει σχολεία, σύλλογοι, γυμναστήρια, χορευτικά και παρέες να δηλώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται τη συμμετοχή τους και να προμηθευτούν έγκαιρα τις στολές τους.
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για την εκδήλωση στα τηλέφωνα 2682 0 24888 και 6955330858.
Πάμε όλοι μαζί δυνατά να υλοποιήσουμε το σύνθημα "ΣΤΗΡΙΖΩ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ" .

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να προβληθεί από μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της Αθήνας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: