Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - Δήμου Ζηρού


Για μια Ελλάδα πιο ισχυρή, πιο δίκαιη και το λαό μας περήφανο και όρθιο ξανά

Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 έδωσε καθαρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ διακυβέρνησης της χώρας με ορίζοντα τετραετίας για μια Ελλάδα πιο ισχυρή, πιο δίκαιη και το λαό μας περήφανο και όρθιο ξανά. Ακύρωσε την απόπειρα της δεξιάς παλινόρθωσης και τιμώρησε την συντονισμένη εκστρατεία των δομών της διαπλοκής και της διαφθοράς των μνημονιακών ΜΜΕ που πολέμησαν με λύσσα την ελπίδα του ελληνικού λαού για μία αριστερή κυβέρνηση με κοινωνικό, ανθρωπιστικό και ανορθωτικό όραμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλεται να συνδέσει και να ενiσχύσει τη σχέση του με την κοινωνία μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο το οποίο θα αντιμετωπίσει τις ακραίες συνέπειες της συμφωνίας του Ιουλίου, να πλήξει αποφασιστικά τη διαπλοκή και τη φοροκλοπή, να βελτιώσει ορατά τη δημόσια διοίκηση, να άρει τις ανισότητες, να διαμορφώσει δεσμούς κοινωνικής αλληλεγγύης. Να παλέψει με προετοιμασία, ρεαλισμό και πείσμα για την απομείωση του χρέους και την αξιοποίηση των πρωτογενών πλεονασμάτων για την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας δημιουργώντας συμμάχους εντός της Ευρωπαϊκής πραγματικότητας.

Οφείλει να προσελκύσει επενδύσεις, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας για τη μείωση της ανεργίας των νέων, να στηρίξει τον υγιή ιδιωτικό τομέα, τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες νέων ανθρώπων.

Η οργάνωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ζηρού που έδωσε την μάχη του προεκλογικού αγώνα για να "Τελειώσει το Παλιό" και να γυρίσει σελίδα ο τόπος μας, ευχαριστεί τους πολίτες του Δήμου οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο τους στις 20 Σεπτέμβρη και τους βεβαιώνει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρουν δικαίωση οι προσδοκίες και τα αιτήματά τους.

Η Συντονιστική επιτροπή ευχαριστεί επίσης όλα τα μέλη της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ , που σε αυτόν τον σύντομο προεκλογικό αγώνα, κάτω από δύσκολες συνθήκες, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν ότι χαμένες είναι μόνο οι μάχες που δεν δίνονται.

Η Συντονιστική επιτροπή . ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ - Δήμου Ζηρού

Δεν υπάρχουν σχόλια: