Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Χαμηλής εμβέλειας το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα

pasok


Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ δεν καταφέρνει να αντιληφθεί την πολιτική συγκυρία και να ανανεώσει το ψηφοδέλτιό του στο Νομό Πρέβεζας, προκειμένου να συσπειρώσει και τους ψηφοφόρους του ΚΙΔΗΣΟ αλλά και να επαναφέρει απογοητευμένους από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, πρώην οπαδούς του.
Κατεβαίνει με τους τρεις πρώην υποψηφίους που είχαν επιλεγεί από τη φιλοβενιζελική πλευρά και τα εκλογικά τους ποσοστά ήταν πενιχρά σε έναν πρώην ΠΑΣΟΚοκρατούμενο Νομό, ενώ προσθέτει ως. ενίσχυση, τον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ Νίκο Λαμπρακούλη, ο οποίος μεταφέρει μόνο την ψήφο του αφού η ΔΗΜΑΡ στην Πρέβεζα δεν υφίσταται.
Την ίδια στιγμή υπάρχει παντελής έλλειψη εκπροσώπησης από την εκλογικά μεγάλη περιοχή του Δήμου Πάργας.
Και μπορεί λόγω λίστας η αντιπροσώπευση να είναι συμβολική, αλλά αυτό έχει να κάνει και με τις μελλοντικές εξελίξεις όπου το ΠΑΣΟΚ μπορεί να επαναδιεκδικήσει την έδρα στο Νομό Πρέβεζας.
Με ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο όμως η προοπτική αυτή φαντάζει από μακρινή έως απίθανη.
Στη φωτό διακρίνονται η πρώτη στην εκλογική λίστα Στέλλα Βαρτελάτου και ο τέταρτος Νίκος Λαμπρακούλης με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κ.Κωνσταντόπουλο, προσωπικό φίλο του Ευάγγελου Βενιζέλου και κουμπάρο του Ξενοφώντα Καραβίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: