Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Αριστερό μνημόνιο VS Δεξιό μνημόνιο ...και μπράβο τους

image


Ελληνίδες και Έλληνες. Σύντροφοι και συντρόφισσες. Προσοχή! Υπάρχουν πολλοί αντιδραστικοί οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν πως η συμφωνία που περήφανα προτείνουν στην Ευρωπαϊκή την Ένωση και το ΔΝΤ ο Αντρέας ο Τσίπρας και ο Άνθρωπος-Παγώνι (την οποία, για ευκολία και μόνο, μεταξύ μας θα λέμε αριστερό μνημόνιο αλλά θα ξέρουμε πως δεν θα είναι μνημόνιο) δεν διαφέρει σε πολλά από το ελεεινό και τρισάθλιο μνημόνιο του συνομιλητή του Θεού, Αντώνη Σαμαρά. Τα επιχειρήματά τους θα μοιάζουν λογικοφανή και ενδεχομένως να κλονίσουν την πίστη σας στην ικανότητα, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα της επαναστατικής νεοελληνικής αριστεράς. Επειδή ο κλονισμός της πίστης οδηγεί κατευθείαν στα καζάνια της φιλελεύθερης κόλασης, ετοίμασα για σας μία μικρή λίστα με τις διαφορές που έχει το αριστερό φιλολαϊκό μνημόνιο με το δεξιό αντιλαϊκό μνημόνιο. Μία λίστα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε προκειμένου να αποκρούσετε κάθε πονηρό νεοταξίτη γερμανοτσολιά που δολίως θα προσπαθήσει να σας πείσει πως όλοι οι λυσσασμένοι για εξουσία κρατιστές έχουν την ίδια μούρη.

Το αριστερό μνημόνιο είναι λαρτζ

Το μέιλ Χαρδούβελη πρότεινε μέτρα μόλις 1 δις ξεφτιλίζοντάς μας παγκοσμίως. Η πρόταση της λαοπρόβλητης κυβέρνησης του Αντρέα του Τσίπρα προτείνει μέτρα 8 δις. Είναι μία πρόταση που μας κάνει -επιτέλους- εθνικά υπερήφανους, καθώς αποδεικνύει πως οι Έλληνες δεν είναι τίποτα καρμίρηδες αλλά ανοιχτοχέρηδες άρχοντες. Αν είχαν την ευκαιρία οι εκπρόσωποί μας, θα έφταναν το ποσό στα 10 δις -που είναι πιο στρογγυλό και κιμπάρικο- αλλά δυστυχώς οι Ευρωπαίοι κώλωσαν και δεν μας έδωσαν τον χρόνο που απαιτείται για κάτι τέτοιο.

Το αριστερό μνημόνιο ενώνει τους Έλληνες

Τα προηγούμενα μνημόνια τα ψήφιζαν μόνο κυβερνητικοί βουλευτές. Αυτό θα το ψηφίσουν και βουλευτές της αντιπολίτευσης υποκλινόμενοι στην διαπραγματευτική ευφυΐα του Αντρέα του Τσίπρα.



image
Ενωμένοι και εθνικά υπερήφανοι Έλληνες πανηγυρίζουν την πρόταση της Ελλάδας

Το αριστερό μνημόνιο είναι κοινωνικά δίκαιο

Από τις τελευταίες περικοπές των συντάξεων, τη γλίτωναν οι χαμηλοσυνταξιούχοι. Αυτή η διαφορά στην αντιμετώπιση των πολιτών σταματάει. Χάρη στην αύξηση των εισφορών μειώνονται όλες οι συντάξεις. Επιτέλους, έχουμε μία κυβέρνηση απέναντι στην οποία όλοι οι πολίτες είναι ίσοι.

Το αριστερό μνημόνιο θα το ψηφίσουν πραγματικοί αντιμνημονιακοί

Το αριστερό μνημόνιο θα ψηφιστεί από ανθρώπους που έχουν δώσει πραγματικές αντιμνημονιακές μάχες, όπως ο Κατρούγκαλος Υπουργός ή ο Βούτσης Υπουργός ή η κυρα Θεανώ Υπουργός και τόσοι άλλοι. Δεν θα το ψηφίσουν γιαλαντζί αντιμνημονιακοί σαν τον Αντώνη τον Σαμαρά που ξεκίνησε δήθεν αντιμνημονιακό αγώνα για να φέρει νέο μνημόνιο με το που ικανοποίησε τη λύσσα του για εξουσία.

Το αριστερό μνημόνιο θα υπογραφεί σε άλλη στάση
Ενώ οι εθελόδουλοι κεντροδεξιοί μνημονιακοί υπέγραφαν το μνημόνιο στα τέσσερα, η αριστερά -γνωρίζοντας την αξία των συμβολισμών- θα υπογράψει το μνημόνιο σε στάση ιεραποστολική. Μία στάση που σου επιτρέπει να κοιτάς τον εραστή σου στα μάτια και που τον αναγκάζει να σε αντιμετωπίζει ισότιμα. Στην πραγματικότητα κάνουμε λόγο για στάση-ανάσα αξιοπρέπεια
ς.
image
Οι διαφορές ποιότητας ανάμεσα στις δυο στάσεις είναι περισσότερο από εμφανείς

Το αριστερό μνημόνιο θα έχει την έγκριση σπουδαίων αγωνιστών

Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι -δυστυχώς όχι όλοι, αλλά κάθε αγώνας έχει και τους προδότες του- δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και γενικά οι πνευματικοί άνθρωποι του περήφανου τόπου μας, όλοι αυτοί που αγωνίστηκαν με νύχια και υποσχέσεις διορισμού να καταργηθεί το σάπιο μνημόνιο της κεντροδεξιάς θα χαιρετίσουν το νέο λαϊκό αριστερό μνημόνιο. Όχι επειδή προσδοκούν να μην τους ξεχάσει το κόμμα που στήριξαν ενόψει εξουσίας, αλλά για κάποιον άλλο λόγο ο οποίος δεν μου έρχεται τώρα αλλά είμαι σίγουρος πως υπάρχει.

Το αριστερό μνημόνιο θα υπογραφεί με την ΕΡΤ ανοιχτή
Ήδη το βασικό προεκλογικό στοίχημα της νέας προοδευτικής κυβέρνησης έχει κερδηθεί. Η κυβερνητική τηλεόραση έχει ξανά το όνομα ΕΡΤ και το μέλλον μοιάζει πιο ρόδινο από ποτέ. Φαντάζεστε την κοινωνική αναταραχή που θα προκαλούσε μία υπογραφή μνημονίου με την ΕΡΤ κλειστή; Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

Το αριστερό μνημόνιο έχει άλλο χρώμα
Το αριστερό μνημόνιο έχει ένα ωραίο κοκκινογάλαζο χρώμα της εθνικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας και όχι το γαλαζοπράσινο της υποτέλειας και της υποταγής, και μπράβο του.







Δεν υπάρχουν σχόλια: